Extraliga - Skalica - Orange 20 4:1

SITA TA3
20.9.2012 19:22

Hokej - Tipsport extraliga - vložený zápas 2. kola: HK 36 Skalica - HK Orange 20 4:1 (1:0, 0:1, 3:0) Góly: 15. R. Konečný, 49. Pálffy (M. Bartánus, Vyrúbalík), 53. R. Školiak (Pálffy), 56. Pálffy (Vyrúbalík) - 24. Klimčík (Fekiač) Vylúčení: 1:2 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: Baluška - J. Tvrdoň, Návratek, 1132 divákov

Extraliga - Skalica - Orange 20  4:1

Zostavy
Skalica: Kotvan - P. Trška, Vyrúbalík, L. Kozák, L. Gabriš, I. Jankovič, J. Barák, Jaborník, M. Srnec - Pálffy, R. Školiak, M. Bartánus - R. Konečný, Holovič, T. Višňovský - Kutálek, Stieler, Šátek - Klejna, M. Romančík, J. Jurík 
HK Orange 20: P. Romančík - Korím, Luža, Buri, M. Bednár, Rusina, Nechala, Mikéska, Pospíšil - Klimčík, Fekiač, A. Lipovský - D. Hudec, Bíreš, Uhrík - B. Mráz, Boltun, Podsedlý - Korytko, Fujerík, Klučiar 

V úvode duelu sa hral opatrný hokej s množstvom nepresností na oboch stranách. Divákov na tribúnach zaujala individuálna akcia Stielera v polovici I. tretiny, no hosťujúci brankár P. Romančík kapituloval až v 15. min, keď na dvakrát prekonal R. Konečný. 
Na začiatku druhej časti M. Bartánus tesne minul odkrytú bránku HK Orange 20. V 24. min sa hosťom podarilo vyrovnať. K puku sa dostal Fekiač, pred bránkou našiel voľného Klimčíka a ten bez problémov prekonal Kotvana - 1:1. Zverencov trénera Ernesta Bokroša mohli dostať Podsedlý s Burim, no situáciu napokon vyriešil obranným zákrokom Barák. Tempo hry sa stupňovalo a pred druhou sirénou mal gól na hokejke skúsený Pálffy, no gólman P. Romančík dobre zasiahol.

V tretej časti Korytko trafil žŕdku skalickej bránky a neskôr aj gólmana Kotvana. Druhý gól Skalice pridal v 49. min Pálffy, ktorý sa najlepšie zorientoval pred bránkou hostí. O štyri minúty neskôr sa Skaličania tešili z ďalšieho presného zásahu po kombinácii Pálffyho s R. Školiakom. Hosťujúci D. Hudec mohol vzápätí skorigovať, ale definitívnu podobu výsledku dal po individuálnej akcii Pálffyho.

Hlasy:
Peter Oremus (tréner Skalice): "Po zlom vstupe do sezóny bolo pre nás veľmi dôležité dnes zvíťaziť Aj keď naša hra nebola ideálna, tri body nás tešia. Ideme však ďalej a už v piatok sa predstavíme v Piešťanoch."

Ernest Bokroš (tréner HK Orange 20): "Aj keď je výsledok je pre nás opäť nepriaznivý nepriaznivý, myslím si, že z našej strany to bol dobrý zápas. Chlapci na ľade splnili takmer všetko, čo sme si povedali. Brankár Romančík chytal výborne, dve tretiny nás podržal, ale Pálffy je Pálffy."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok