PR správa Spoločnosť

5 bestsellerov NYX PROFESSIONAL MAKEUP

PR
3.12.2020 07:10

NYX PROFESSIONAL MAKEUP je jednou z najpopulárnejších a najrýchlejšie rastúcich značiek v USA. Je to profesionálna kozmetika, ktorú používajú slávni vizážisti, celebrity a bežné ženy po celom svete. Dekoratívna kozmetika NYX PROFESSIONAL MAKE-UP láka zákazníkov širokým sortimen-tom, bohatou farebnou paletou, perzistentnými a vysoko pigmentovanými textúrami a dostupnými ce-nami.

5 bestsellerov NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Dragon Images / Shutterstock.com

Každá žena si môže vybrať dekoratívnu kozmetiku na denné a večerné líčenie, podľa farby a typu pleti. Pre suchú a normálnu pokožku sortiment obsahuje bázy, tonálne bázy, púdre a krémové lícenky s vysokými vyhladzujúcimi a hydratačnými vlastnosťami. Pre mastnú a zmiešanú pleť s matujúcimi a absorpčnými vlastnosťami. Pre problematickú pleť môžete zvoliť primery a korektory, ktoré skryjú všetky nedokonalosti pleti: pupienky, začervenanie, upchaté póry, vyrážky, vaskulárne sieťky, tmavé kruhy pod očami a ešte oveľa viac.

redstavujeme vám 5 dekoratívnych výrobkov NYX PROFESSIONAL MAKE-UP, ktoré sa stali najpredávanejšími po celom svete. Veľa žien si bez nich nevie predstaviť svoj každodenný make-up. Sú neodmysliteľnými pomocníkmi pri rýchlom a ľahkom líčení na akúkoľvek príležitosť: do kancelárie, na prechádzky po meste alebo zábavnú párty.

1. Tekutý rozjasňovač BORN TO GLOW LIQUID ILLUMINATOR

Je k dispozícii v dvoch odtieňoch: jemne ružový SUNBEAM a svetlý bronz GLEAM. SUNBEAM je vhodný pre svetlú pleť a odtieň GLEAM pre olivovú a tmavú pleť. Pomocou tohto prípravku môžete zvýrazniť lícne kosti, dekolt a dodať pokožke jemný lesk. Rozjasňovač pokožku nielen rozjasní, ale aj zvlhčí, skryje jemné vrásky a zlepší jej kvalitu. Je nenahraditeľný pre večerný alebo slávnostný make-up.

2. Bronzer TANGO WITH BRONZING POWDER

Z mozaiky rôznych farieb dodá vašej pokožke zlatistý lesk. Bronzer je možné použiť ako lícenku a korektor: na zvýraznenie lícnych kostí a na korekciu tvaru tváre.

3. Rúž na pery EXTRA CREAMY ROUND LIPSTICK

Moderný make-up si nevieme predstaviť bez rúžu. Rúž s dlhotrvajúcim účinkom od NYX PROFESSIONAL MAKEUP na báze karnaubu a včelieho vosku, intenzívne a trvalo hydratuje, vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Neuveriteľne veľká paleta vám dá príležitosť experimentovať s odtieňmi. Rúž zostane na perách dlho, nerozmazáva sa. Poskytne vám dlhotrvajúci a efektívny make-up pier.

4. Báza pod očné tiene EYE SHADOW BASE

Slávna báza sa už dlho stala nevyhnutnosťou mnohých žien. Ľahká, nemastná textúra vyhladí pokožku a pripraví ju pred nanesením tieňov akejkoľvek textúry: kompaktnej, upečenej, drobivej alebo krémovej. Vyrovnávacia báza nielen predĺži trvanlivosť očných tieňov, ale urobí ich odtieň sýtejším a jasnejším. Báza pod očné tiene by sa mala, pred nanášaním očných tieňov, tekutých očných liniek alebo ceruzky, nanášať vankúšikmi prstov alebo špeciálnou kefkou.

5. Sada tieňov na obočie EYEBROW CAKE POWDER

Skladá sa z dvoch odtieňov očných tieňov, vosku a štetca. Tiene je potrebné naniesť štetcom. Dokonale vyplnia medzery v obočí, vizuálne ho urobia hustejšie a upravenejšie. Pomocou štetca musíte obočie zafixovať priehľadným voskom, ktorý pomôže dlhodobo zafixovať úhľadný tvar obočia. Paleta obsahuje odtiene pre najsvetlejšie obočie aj pre veľmi tmavé.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok