PR správa Spoločnosť

Viete, ako si vybrať správnu podprsenku?

PR
1.12.2020 06:10

Dobre padnúca podprsenka je pohodlná a za každých okolností drží na svojom mieste. Jedna zo štyroch žien alebo nosí nevhodnú podprsenku, ktorá zle drží prsia, škrtí a je nekomfortná. Netýka sa to aj vás?

Viete, ako si vybrať správnu podprsenku?
yayha} / Shutterstock.com

Ako vybrať správnu veľkosť podprsenky

Skvele padnúce spodné prádlo dámske a jej výber sú neodmysliteľnou súčasťou života ženy. Najlepším a najspoľahlivejším radcom vám bude obyčajný krajčírsky meter. Zo všetkého najskôr si zmerajte obvod hrudníka tesne po prsami. Potom prichádza na rad meranie obvodu cez najvyšší bod pŕs, čo sú bradavky. Uistite sa, že meter nasťahujete príliš silno. Obvod podprsenky potom zvoľte pokojne o 5 až 10 cm menší. Ak máte napríklad pod prsami 80 cm, potom siahnite po podprsenke s obvodom 75 alebo 70 cm. Košíčky by mali obopínať celé prsia a bielizeň by vám mala sedieť akurát. Skúste zdvihnúť ruky nahor, predkloniť sa alebo vložiť dva prsty pod ramienka, čím nasimulujete výkyvy, ku ktorým dochádza v priebehu dňa. Pri skúšaní si podprsenku vždy zapínajte na posledný háčik, elastická látka sa totiž časom vytiahne a je dôležité s tým počítať už pri nákupe.

obrzok1_c0a80401-0144-d687.png

Pohodlná a sexy

Push-up podprsenka AVA 995 je na Heureka.sk obľúbená nielen vďaka krásnemu prevedeniu, ale tiež pre príjemný materiál a kvalitné spracovanie. Je  vyrobená z lesklej elastickej tkaniny, vyšší stredný bod má zdobený mašličkou a košíčky lemuje zvodná sieťovina. Perfektne v nej držia aj väčšie prsia, ktoré potrebujú trochu nadvihnúť. Push-up podprsenky perte vždy v ruke a v studenej vode. Použite prací gél a vypchávky len jemne premasírujte v prstoch. Nikdy ich nežmýkajte a nechajte ich voľne rozložené uschnúť.

Klasika, ktorá neomrzí

Každá žena by mala mať aspoň jeden model podprsenky, ktorý jej sadne ako uliaty, je pohodlný a hodí sa pod akýkoľvek outfit. Podľa recenzentiek na Heureke je jedným z takýchto typov Triumph Ladyform W podprsenka. Dokonale padne, je elegantná a kúpiť si ju môžete hneď v niekoľkých farebných prevedeniach.

Športová podprsenka, ktorá drží

Najobľúbenejšia bielizeň na beh, ale aj do posilňovne je podľa Heureky športová podprsenka Panache. Je vyrobená podľa posledných prieskumov a technológií, vďaka čomu sa pýši titulom Najlepšia športová podprsenka v ocenení UK Lingerie Awards. Miesto toho, aby prsia stlačovala, zapuzdrí ich v priestore košíčkov.  Pohyblivosť pŕs pri športe sa tým zníži o 83 %. Vďaka tomu je maximálne pohodlná. Skvelo padne aj na väčšie prsia, ramienka sú široké a vypodložené pre zníženie tlaku na ramená.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok