PR správa

Neuveriteľné, Slovensko má ďalšieho milionára!

PR
25.11.2020 11:58

Na Slovensku pribudol vďaka hrám spoločnosti TIPOS ďalší milionár. Šťastlivec vyhral v žrebovaní obľúbenej číselnej hry LOTO 1 948 654 eur.

Neuveriteľné, Slovensko má ďalšieho milionára!
PR

„Máme ďalšiu fantastickú správu. Po neuveriteľnej výhre takmer 59 mil. eur uplynulý mesiac v Eurojackpote máme na Slovensku ďalšieho milionára. V nedeľnom žrebovaní výherných čísel pre prvý ťah hry LOTO padol jackpot vo výške 1 948 654 eur. V hre LOTO je to v tomto roku už tretia výhra, ktorá je vyššia ako milión eur,“ informovala Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Ako ďalej Skokanová uviedla, šťastný hráč uzatvoril svoju lotovú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS na strednom Slovensku. „Hráč na tikete pre hru LOTO vyplnil svojimi číslami šesť hracích polí – stĺpcov a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Za takúto stávku zaplatil 6,50 eur.“

Hovorkyňa uviedla, že čerstvý výherca lotového jackpotu je už 70. hráčom* v 27-ročnej existencii spoločnosti TIPOS, ktorý sa stal milionárom vďaka číselným lotériám. „Rok 2020 je z hľadiska počtu nových lotériových milionárov skutočne výnimočným. TIPOS tento rok eviduje až 7 hráčov, ktorí získali miliónové výhry. Historicky je to vôbec najvyšší ročný prírastok a do konca roka môže tento počet ešte stúpnuť,“ povedala Skokanová.

Jackpot 1 948 654 eur z prvého ťahu hry LOTO patrí medzi 50 najvyšších výhier. „V rebríčku najvyšších výhier v histórii spol. TIPOS je aktuálne na 32. mieste,“ dodala Skokanová z TIPOS-u.

* ide o hráčov - výhercov, ktorí doteraz získali výhru 1 milión eur alebo vyššiu (aj v prepočte z SKK na EUR).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok