PR správa Ekonomika

Startup WEXO napreduje. Vývojári pridali nové kryptomenové páry

PR
19.11.2020 06:00

CRYPTON DIGITAL, SE sa posúva so svojou fintech platformou WEXO vpred. Iba pred mesiacom spustili vlastnú kryptozmenáreň. Už dopĺňajú ďalšie z najpopulárnejších kryptomincí na trhu.

Startup WEXO napreduje. Vývojári pridali nové kryptomenové páry
CRYPTON DIGITAL

Majiteľ účtu WEXO môže pohodlne meniť medzi týmito kryptomenami: bitcoin, ethereum, litecoin, trueUSD a tether. Takmer 5000 podielnikov a partnerov sa v týchto dňoch môže chváliť aj svojím úspechom v podobe fintech platformy WEXO. Slovenský projekt, ktorého cieľom je poskytnúť každému plnohodnotné služby spojené s používaním kryptomien, rastie. V počte funkcionalít a možností, ktoré dáva svojim klientom, rovnako v počte ľudí, ktorí mu dôverujú a vidia v ňom budúcnosť. Budúcnosť v platobných službách aj budúcnosť svojich ziskov.

,,Máme aktuálne dve veci, s ktorými sa môžeme pochváliť. Prvou je spustenie nových kryptomenových párov v rámci kryptozmenárne WEXO a tou druhou, zaujímavejšou pre investorov, je vopred daný limitovaný počet podielnikov WEXO v počte 7000. Už iba málo cez 2000 ľudí má možnosť stať sa podielníkom WEXO a byť súčasťou rastúceho projektu,” vysvetlil Milan Božik, spoluzakladateľ a CEO spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Ide o moderný systém investície, ktorého popularita vzrástla s príchodom start-up projektov. Tí, ktorí sa vo fintech svete pohybujú, vedia už v úvode odhadnúť budúcnosť novej spoločnosti, a teda aj potenciál pre investíciu do jej podielov. Bežný smrteľník sa zväčša pridáva až v čase, keď už vidí progres a istú budúcnosť rastúcej spoločnosti, a teda aj svojej investície. Dôležité je stihnúť moment uzatvárania počtu podielnikov. A pre podielnikov technologického start-upu WEXO prichádza spomínaný moment práve teraz.

crypton-riaditel_0a140370-1218-c856.jpg

,,Ako spoločnosť cítime neustálu potrebu napredovať. Pripravujeme v krátkej dobe spustenie vlastnej mobilnej aplikácie pre WEXO, trezoring kryptomien, rozrastáme sa v Českej republike, preto aj z pohľadu podielnikov sme sa rozhodli pre posun a uzatvárame túto skupinu. Samozrejme, keď jedno skončí, príde niečo nové,” doplnil Milan Božik, CEO spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu.

CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti.

crypton-logo_c0a80401-1237-9086.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok