Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA
23.9.2012 11:35

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
bukurest.jpg

1. Obyvatelia rumunskej Bukurešti si vychutnávajú predstavenie španielskeho súboru La Fura dels Baus nazvané Skryté mesto. (AP Photo/Vadim Ghirda)

anti-usa.jpg

2. Hnev islamského sveta, ktorý prebudil internetový film Nevinnosť moslimov, trvá už druhý týždeň. Na zábere je jeden z demonštrantov neďaleko americkej ambasády v Indonézii. (AP Photo/Dita Alangkara)

kambodza.jpg

3. Obyvatelia tretieho sveta, ktorí na malých vozidlách prepravujú obrovské náklady, sú obľúbeným terčom fotografov. Za snímke je muž z Kambože. (AP Photo/Heng Sinith)

haiti.jpg

4. Haiti je síce jednou z najchudobnejších krajín sveta, to však nezabránilo týmto mladíkom, aby si užívali kúpanie v jazere Azuei. (AP Photo/Dieu Nalio Chery)

antijap.jpg

5. Číňania mali Japonsko opäť "v zuboch" a vo veľkých počtoch vyšli do ulíc svojho hlavného mesta. Okrem 81. výročia japonskej invázie bol príčinou aj spor o ostrovy vo Východočínskom mori. (AP Photo/Ng Han Guan)

antijap-flase.jpg

6. Protestujúci Číňania napokon zahádzali okolie japonského veľvyslanectva v Pekingu fľašami s vodou. (AP Photo/Alexander F. Yuan)

pieskovisko.jpg

7. Najväčšia fontána na Slovensku, ktorá stojí na bratislavskom Námestí slobody, chátra, ale je u obyvateľov hlavného mesta obľúbená. Pred niekoľkými dňami z nej spravili detské pieskovisko. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

richter.jpg

8. Vládny kabinet podporil týždeň bez áut a jeho členovia sa na jeden deň vzdali svojich limuzín. Minister práce prišiel na Úrad vlády takýmto spôsobom. Foto: SITA/Diana Černáková

Gorilka (SITA).jpg

9. Kým u nás narástla Gorila do obrovských rozmerov, vo Švajčiarsku sa tešia z len nedávno narodeného miniatúrneho jedinca. Mawimbi obýva ZOO v Zurichu. (AP Photo/Keystone, Alessandro Della Bella)

Nový Zéland (SITA).jpg

10. Maorskí bojovníci v tradičnom odeve počas ceremónie, ktorá na Novom Zélande vítala amerického ministra obrany Leona Panettu. Vojenské lode ostrovného štátu dostali po štvrťstoročí povolenie na vstup do amerických prístavov. (AP Photo/Larry Downing, Pool)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok