Ukázali, ako by mala vyzerať bratislavská štvrť Nové Lido

TA3 TASR
11.11.2020 13:02

Developerská spoločnosť JTRE zverejnila niekoľko vizualizácií, ktoré ukazujú, ako by mala vyzerať nová bratislavská štvrť Nové Lido. Tá má vzniknúť na petržalskom brehu Dunaja, oproti komplexu Eurovea. Jej súčasťou má byť nový most cez rieku, ale aj kongresové centrum, ktoré chcú v Bratislave vybudovať aj iní veľkí hráči. Pozrite si, ako by malo Nové Lido vyzerať.

Ukázali, ako by mala vyzerať bratislavská štvrť Nové Lido
JTRE

Veľká sála národného kultúrneho centra má mať kapacitu 5000 stojacich a sediacich divákov na koncerte, 3000 sediacich návštevníkov kongresu, konferencie alebo koncertu klasickej hudby. "Môže byť rozdelená na dve, tri až štyri samostatné sály pre podujatia od 500 do 1500 účastníkov. K dispozícii sú aj ďalšie dve sály pre maximálne 200 a 500 návštevníkov a viaceré seminárne miestnosti," uviedol JTRE.

O NKKC v posledných mesiacoch už vyjadril záujem developer Immocap Group, ktorý na bratislavskom Trnavskom mýte, na mieste súčasného Domu odborov chce vybudovať svoj investičný projekt Nový Istropolis. O štátnu dotáciu chce zabojovať aj spoločnosť Incheba, ktorá predstavila svoj projekt multifunkčného centra.

Témy: Bratislava Dunaj
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok