Bol Gašpar dosadeným sluhom? K Očistcu sa vyjadril aj Kiska

TA3 SITA
9.11.2020 18:16

Predseda strany Smer-SD Robert Fico vždy presne vedel, čo polícia robí jeho politickým oponentom. Vo svojom profile na sociálnej sieti to napísal exprezident Andrej Kiska. Niekto polícii politické objednávky podľa neho dával, otázka je, kto. To, že povedal, že náš štát ovláda mafia, nebola podľa neho náhoda.

Bol Gašpar dosadeným sluhom? K Očistcu sa vyjadril aj Kiska
SITA/Diana Černáková

Dodáva, že o tajných konšpiračných poradách pod vedením Norberta Bödöra, kde sa rozhodovalo o osude ľudí na Slovensku, vedel. „Ako prezident som mal prístup k rôznym ľuďom a rôznym informáciám. Človek, ktorý mi to povedal, možno povie ešte oveľa viac. Je jasné, že NAKA ešte nedosiahla na vrchol pyramídy. Božie mlyny sa pohli o kúsok ďalej. Nestoja. Len nech sa nezasekávajú na strachu a na ľudských chybách,” uviedol Kiska.

Tvrdí, že vedel, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar je exministrom vnútra Robertom Kaliňákom (Smer-SD) dosadený sluha a riadi ho Ficov priateľ Norbert Bödör.

„Mali v rukách celú políciu a prokuratúru, preto si trúfli aj na prezidenta. Mysleli si, že sa zľaknem a Fica pošlem na Ústavný súd. Nebál som sa, ale bolo mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemali možnosť sa brániť. Aj ja som to mal ťažké, stál proti mne celý systém, ktorý ovládal políciu, prokuratúru aj súdy,” napísal na sociálnej sieti.

Bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara, bývalého riaditeľa protikorupčnej jednotky NAKA Róberta Krajmera a ďalších bývalých funkcionárov NAKA zadržali v rámci policajnej akcie Očistec.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok