PR správa

Slováci častejšie hrajú obľúbené hry, stávkujú a tipujú svoje šťastné čísla cez internet

PR
9.11.2020 11:25

Pandémia koronavírusu sa dotkla väčšiny obyvateľstva Slovenska a neobišla takmer žiadnu z oblastí spoločenského života. Dotkla sa aj zmeny správania sa hráčov a fanúšikov lotérií a športových stávok. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. v tejto súvislosti zaznamenala, že v prvej vlne pandémie, ktorá bola v prvom a druhom kvartáli 2020, sa významná časť hráčov presunula z kamenných predajní na internet.

Slováci častejšie hrajú obľúbené hry, stávkujú a tipujú svoje šťastné čísla cez internet

„Možnosti zábavy a hier na internete sú v súčasnosti naozaj široké. Digitalizácia totiž zasiahla aj túto sféru. Hráči sa vo významnej miere presunuli do online priestoru, čo spôsobila najmä pandémia. Keďže TIPOS ponúka cez internet aj číselné lotérie a elektronické žreby, v online priestore nám počas prvej vlny pandémie príjmy rástli. Napríklad v prípade online číselných lotérií evidujeme až dvojnásobok hráčov oproti plánu,“ informovala hovorkyňa TIPOSu Ivana Skokanová. „Významný nárast sme zaznamenali v eKasíne. V tejto oblasti ide o 60 %-ný nárast v počte hráčov na internetovom portáli spoločnosti TIPOS oproti plánu,“ dodala Skokanová.

„Koronavírus má veľký dopad najmä na športové stávky, tie utrpeli najviac. Veľa športových podujatí bolo totiž obmedzených. Obmedzenia týkajúce sa počtu ľudí na športových zápasoch výrazne ovplyvnili aj správanie sa fanúšikov. Aj tí teda prešli do online priestoru,“ vysvetlila Skokanová.

Nárast hráčov v online priestore TIPOS-u je dôkazom toho, že ľudia sa ani v čase karantény nevzdali  hier a zábavy. „Internetový herný portál spol. TIPOS je moderným prostriedkom zábavy, ktorý dokáže rovnocenne nahradiť návštevu predajného miesta, zberne a herne. Hráči si nové technologické možnosti stávkovania obľúbili,“ uviedla Skokanová.

Podľa hovorkyne TIPOS-u zamestnanci národnej lotériovej spoločnosti neustále pracujú na skvalitňovaní a zatraktívnení herného portálu eTIPOS.sk. „Našim cieľom je ponúknuť hráčom zábavu. Preto kladieme dôraz na to, aby naši hráči našli na našom portáli vždy nejaké inovácie, nové hry, bonusy či turnaje. Nezabúdame ani na bezpečnosť internetového hráčskeho prostredia. TIPOS je držiteľom certifikátu Svetovej lotériovej asociácie WLA-SCS, podľa ktorého naša spoločnosť dodržiava Štandard systému riadenia bezpečnosti.“

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok