PR správa

Eurojackpot priniesol milióny už štyrom Slovákom!

PR
20.10.2020 13:55

Slovákom sa v obľúbenej číselnej lotérii Eurojackpot darí. Okrem magickej sumy 58 807 427,70 eur, ktorú 16. októbra vyhral výherca pravdepodobne z východného Slovenska, priniesla táto číselná lotéria aj ďalšie skvelé výhry do iných regiónov Slovenska. Úspešnými v prvých troch výherných poradiach boli už desiatky hráčov, štyria výhercovia si však odniesli aj miliónové výhry. Eurojackpot doteraz priniesol Slovákom z prvých troch výherných poradí výhry vo výške takmer 83 500 000 eur.

Eurojackpot priniesol milióny už štyrom Slovákom!
PR

Prvý slovenský jackpot v histórii Eurojackpotu padol v žrebovaní 16. októbra 2020 vo výške takmer 59 mil. eur. Výhercov – milionárov je však vďaka Eurojackpotu na Slovensku viac. „Minulotýždňový jackpot je štvrtá výhra z lotérie Eurojackpot, ktorá je vyššia ako milión eur. Doteraz ide o vôbec najvyššiu sumu, ktorú sa podarilo občanovi Slovenska v tejto lotérii vyhrať,“ informovala  Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Slovensko malo milionára v Eurojackpote po prvýkrát v piatok 13. novembra 2015, teda len pár týždňov po tom, ako Slovensko v zastúpení spol. TIPOS vstúpilo do atraktívnej medzinárodnej lotérie. Vtedy jeden zo Slovákov vyhral výhru v 2. poradí vo výške 1 406 004,20 eur. Tento hráč vyhral vďaka jednotipovej stávke na vlastné čísla, za ktorú zaplatil 2 eurá. Stávku uzatvoril na predajnom mieste v Košickom kraji.

„Ďalšieho eurojackpotového milionára sme sa dočkali na Veľkonočný piatok 10. apríla 2020. Vtedy získal jeden hráč so stávkou uzatvorenou v Prešovskom kraji výhru v druhom poradí vo výške 5 202 243,10 eur. Jeho výherná stávka bola tiež jednotipová s vlastnými číslami a zaplatil za ňu 2 eurá“, doplnila Skokanová.

Hneď o týždeň, v žrebovaní lotérie Eurojackpot 17. apríla 2020, jeden zo Slovákov vyhral výhru v druhom poradí vo výške  7 331 310,90 eur. Skvelú výhru mu priniesla stávka uzatvorená na predajnom mieste spol. TIPOS v Banskobystrickom kraji. Aj tento hráč veril svojim číslam – na tikete nimi vyplnil 4 hracie polia – stĺpce a za stávku zaplatil 8 eur.

Doteraz najúspešnejším hráčom bol slovenský hráč, pravdepodobne z Košického kraja, ktorý vyhral 16. októbra 2020 vďaka náhodnej stávke. Za stávku zaplatil 6 eur a vyhral jackpot v hodnote takmer 59 mil. eur.

O všetky tieto výhry bojovali súťažiaci v 18 európskych krajinách. V konkurencii miliónov hráčov však mali šťastie aj hráči zo Slovenska. „Aj tieto štatistiky dokazujú, že Slovákom sa v hre Eurojackpot darí. Skúsiť šťastie v tejto obľúbenej medzinárodnej lotérii sa naozaj oplatí,“ dodala Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Slovensko sa do medzinárodnej lotérie Eurojackpot zapojilo po prvýkrát 9. októbra 2015. Do tejto obľúbenej medzinárodnej lotérie je momentálne zapojených 18 členských štátov (Chorvátsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Nemecko, Maďarsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok