Namiesto zápasu karanténa. Vírus je v ďalšom hokejovom klube

TA3 TASR
5.10.2020 10:48

V hokejovom klube MHK 32 Liptovský Mikuláš sa objavil jeden pozitívny prípad na nový koronavírus a všetci hráči A-mužstva išli spolu s realizačným tímom do karantény. Liptáci tak neodohrajú v pôvodných termínoch zápasy vo Zvolene a v Nových Zámkoch.

Namiesto zápasu karanténa. Vírus je v ďalšom hokejovom klube
TASR/Pavel Neubauer (ilu)

Mikuláš zároveň prerušil tréningový proces minimálne do 9. októbra. "V mužstve sa totiž objavil pozitívny prípad na COVID-19. Ide o jednu osobu, ktorá je už samozrejme tak ako celé mužstvo v domácej karanténe. K celej veci sme samozrejme pristúpili zodpovedne a komunikujeme už s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Liptovskom Mikuláši. Po spoločnom otestovaní celého mužstva pevne veríme, že sa ďalší prípad neobjaví a budeme môcť pokračovať v tréningovom a zápasovom procese. Nateraz ostáva jasné, že plánované zápasy 9. októbra vo Zvolene a 11. októbra v Nových Zámkoch v týchto termínoch neodohráme," uvádza sa na oficiálnej stránke klubu.

Ide už o štvrtý klub Tipos extraligy, v ktorom zaznamenali pozitívny test na nový koronavírus. Už predtým ich hlásili Nové Zámky, Košice i maďarský účastník z Miškovca. Mikuláš odohral v novej sezóne zatiaľ iba jeden duel, keď prehral na ľade Detvy 3:5.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok