Nákaza u nás začala zabíjať, jednou z obetí je mladé dievča

TA3 TASR
2.10.2020 10:13

Ministerstvo zdravotníctva informovalo o šiestich potvrdených úmrtiach na koronavírus. Spolu ich na Slovensku evidujeme už 54. Jednou z nových potvrdených obetí je aj 15-ročné dievča z Fakultnej nemocnice v Nitre, ktoré zomrelo 7. septembra.

Medzi potvrdené úmrtia patrí skon 60-ročnej pacientky, ktorá zomrela 5. septembra v Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku. Pitva a opakované laboratórne testy potvrdili u zosnulej úmrtie na pľúcnu formu ochorenia COVID-19. Ďalším potvrdeným úmrtím je 76-ročný muž, ktorý zomrel 17. septembra vo Fakultnej nemocnici v Trnave.

Tretím je 77-ročný pacient, skonal 21. septembra v Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku. Štvrtým novým úmrtím je skon 83-ročného pacienta, zomrel 21. septembra v nemocnici s poliklinikou v Michalovciach. V tej istej nemocnici a v rovnaký deň zomrel aj 72-ročný muž. Šiestym potvrdeným úmrtím je skonanie 15-ročnej pacientky vo Fakultnej nemocnici v Nitre, ktorá zomrela 7. septembra.

Na Slovensku pribudlo 679 nových prípadov nákazy. Celkovo evidujeme 11 617 pozitívne testovaných na nový koronavírus. Počas uplynulého dňa urobili spolu 7 824 testov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok