Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
16.9.2012 08:31

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
banglades2.jpg

1. Bangladéšan na loďke sa pokúša dostať cez rieku Buriganga, ktorej hladina je posiata vodnými hyacintmi. (AP Photo/ A.M. Ahad)

pussy.jpg

2. Uväznené pankáčky z Pussy Riot majú vo svete množstvo stúpenkýň. Dve z nich sa počas umeleckej performancie fotografujú v bývalej ženskej väznici v Berlíne. (AP Photo/Michael Sohn)

11  9.jpg

3. Pred jedenástimi rokmi sa zrútili Dvojičky, pýcha USA. Na pamätníku v New Jersey sú vyobrazené stovky mien obetí tejto tragédie. (AP Photo/Mel Evans)

matovič (SITA).jpg

4. Poslanci sa na prvej podovolenkovej schôdzi stali svedkami bizarného incidentu. Igor Matovič sa rozhodol "potrestať" poslanca liberálov Martina Poliačika za jeho vyjadrenia o drogách a obsypal ho injekčnými striekačkami. Foto: SITA/Marián Peiger

tattoo.jpg

5. Na newyorský Týždeň módy zavítal aj muž s vytetovanou smrtkou na tvári. (AP Photo/Jason DeCrow)

banici.jpg

6. Protestujúci baníci v bolivijskom La Paz umiestnili na cesty, vedúce do hlavného mesta, veľké kamene. Syn jedného z nich si z dopravného kolapsu ťažkú hlavu nerobil.  (AP Photo/Juan Karita)

Doga (SITA).jpg

7. Zeus z amerického štátu Michigan je podľa Guinnessovej knihy rekordov momentálne najvyšším psom na svete. (AP Photo/Guinness World Records 2013 Book, Kevin Scott Ramos, HO)

Burn USA Burn (SITA).jpg

8. Napriek tomu, že protiislamský film "Nevinnosť moslimov", ktorý sa objavil na internete, má záhadné pozadie, stúpenci proroka Mohameda po celom svete masovo protestujú. Vinu za urážky islamu kladú USA. (AP Photo/A.M.Ahad)

Egypt (SITA).jpg

9. Egyptský demonštrant hľadí na približujúce sa policajné jednotky. Aj v tejto krajine sa protestovalo proti USA a vláda bola nútená chrániť západné ambasády. (AP Photo/Khalil Hamra)

bavorsko.jpg

10. Herbert Lipah, majiteľ second-handu v Mníchove, ukazuje svoj sortiment. Tradičné bavorské oblečenie ide pred blížiacim sa Oktoberfestom doslova "na dračku". (AP Photo/Matthias Schrader)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok