ViOn Zlaté Moravce vysoko porazili Trnavu

TASR
2.9.2012 22:01

Úvod zápasu vyšiel lepšie hosťujúcemu ViOnu, ktorý už vo 4. minúte viedol 1:0. Po ľavej strane prešiel Candrák, v šestnástke našiel nekrytého Hodeka a ten pohotovo bez prípravy prekonal Rašku.

ViOn Zlaté Moravce vysoko porazili Trnavu
SITA

O chvíľu znova Candrák prihral do šestnástky Orávikovi a jeho strelu Raška s námahou nohou vyrazil. V 6. minúte po postupnom útoku sa k lopte dostal Škvarka a strelou z 18 m Rašku poriadne prevetral. Aj v ďalšom priebehu sa hralo v réžii ViOnu, ktorý na trnavskom štadióne pôsobil ako domáce mužstvo. Po uplynutí polhodiny hry vyskúšal pozornosť trnavského brankára dobrou strelou Orávik. Potom prišla na domácich trojminútová gólová smršť, keď najskôr v 33. minúte dostal Hodek ideálnu loptu do šestnástky a s prehľadom zvýšil vedenie ViOnu.

V 36. minúte prešiel trnavskou obranou ako nôž maslom Škvarka a pridal tretí úspech hostí. Vzápätí skalní Spartaka začali opúšťať trnavský futbalový stánok. Až v 41. minúte videli diváci prvú strelu domácich a dobrú loptu Saba smerujúcu do ľavej šibenice vyrazil Kuciak na roh. Otrasení domáci predvádzali aj v 2. polčase iba platonický futbal bez gólového zakončenia.

Naopak, v 64. minúte prišiel pre Spartak štvrtý úder, keď prízemný center z pravej strany zakončil opäť Hodek, čím dosiahol hetrik. V 76. minúte po strele Čarnotu a teči Mikoviča skončila lopta v sieti ViOnu, ale gól správne pre ofsajd neplatil. Štyri minúty pred koncom stretnutia smerovala strela Čarnotu po druhý raz priamo na bránu Kuciaka. V 89. minúte si domáci vypili svoj kalich blenu do dna, keď po centri Orávika zakončil na konečných 0:5 hlavou ešte len 18-ročný Mihálik.

Spartak Trnava - ViOn Zlaté Moravce 0:5 (0:3)
Góly: 4., 33. a 61. Hodek, 36. Škvarka, 89. Mihálik. Rozhodoval: Horváth, ŽK: Hodek (ViOn), 3912 divákov.
Zostavy a striedania:
Spartak: Raška - Janečka (76. Ciprys), Gross, Koubský, Ľ. Hanzel - Kaščák (39. Čarnota) - Sabo, Karhan, Bicák - Mikovič, Nikolič (46. Vyskočil),
ViOn: Kuciak - Pavlenda, Bortel, P. Majerník, Chren -  Obročník - Orávik, Kováč (59. Bernáth), Švarka, Candrák (78. Mihálik) - Hodek (85. Pintér)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok