Slovan Bratislava vyhral v Ružomberku 2:1

TASR TA3
1.9.2012 22:18

Domáci začali ofenzívne. V priebehu šiestich minút zahrávali tri rohové kopy a útočná snaha sa vyplatila. V 8. minúte potiahol loptu po ľavej strane Šebo a jeho center napálil z voleja do siete Milinkovič. O päť minút mohlo byť vyrovnané.

Serečin uličkou našiel nabiehajúceho Almaského, jeho strelu však Putnocký stihol vyraziť. Podobnú akciu po prihrávke Ďubeka nevyužil Serečin, keď lopta pred jeho strelou nečakane zmenila smer. V nadstavenom čase prvého polčasu po prečíslení domácej obrany prudkú strelu Almaského vyrazil Putnocký.

Z troch nepremenných šancí Ružomberok profitoval v 48. minúte, keď center Almaského usmernil hlavou do bránky Práznovský. V 59. minúte Almaský loptou opečiatkoval brvno bránky
Slovana. O deväť minút zapracovala dvojica striedajúcich hráčov. Kladrubský vysunul Halenára a ten z pomerne ťažkého uhla opäť dostal svoj tím do vedenia. V 72. minúte po chybe v strede ihriska sa rútila na ružomberskú bránku trojica domácich hráčov. Peltier však namiesto prihrávky do strany pálil rovno do brankára Zicha.

Slovan Bratislava - MFK Ružomberok 2:1 (1:0)
Góly: 9. Milinkovič, 68. Halenár - 48. Práznovský. Rozhodoval: Jaška, ŽK: Šebo, Peltier, Gorosito - Lupták, 1492 divákov

Zostavy a striedania:
Slovan: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek - L. Peltier, Grendel (55. Kladrubský), Milinkovič, Hlohovský (77. Pauschek) - Šebo (46. Halenár)
Ružomberok: Zich - Ondrek, Práznovský, Greššák, Nosek - M. Nagy - Lupták, Ďubek, Almaský, Pekár (74. Gerec) - Serečin (81. Bartoš)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok