Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Flexibilné bezdrôtové slúchadlá Neopon 2 pre dlhodobé pohodlné nosenie

Flexibilné bezdrôtové slúchadlá Neopon 2 pre dlhodobé pohodlné nosenie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bezdrôtové slúchadlá do uší môžu byť ideálnym spoločníkom na cestách. No ak nie sú dizajnovo dobre prispôsobené pre vaše uši, nemusia byť pohodlné na nosenie a môžu z uší aj vypadávať. Nové slúchadlá Neopon 2 však boli vyvinuté s dôrazom na univerzálne pohodlie a bezpečné nosenie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Neopon 2 vychádzajú z prvého produktu spoločnosti Neopon, Bluetooth slúchadla pre jedno ucho s predĺžením mikrofónom pre komunikáciu. Nová verzia zariadenia bola navrhnutá tak, aby používateľovi priniesla stereofónny zážitok z počúvania hudby.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Neopon 2.

Oblúkovitý kryt slúchadiel Neopon 2 spočíva za uchom nositeľa a je domovom elektroniky a batérie. Na vrchole každého slúchadla je ohybné rameno, ktoré je zaistiť na hornú časť ucha. Komponent samotného slúchadla je na konci flexibilného kábla, ktorý umožňuje, aby bolo slúchadlo umiestnené tesne pri otvore ušného kanálika, ale nie tlačené smerom dovnútra. Používateľ môže kontrolovať, koľko okolitého hluku sa dostane dovnútra jednoduchým pohybom slúchadla bližšie alebo ďalej od zvukovodu. Výsledkom je pohodlné a bezpečné prispôsobenie pre všetkých.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Neopon 2.

Slúchadlá sú postavené na čipovej súprave Qualcomm QCC3040, ktorá využíva technológiu Bluetooth 5.2 s podporou aptX, spracovaním pomocou troch jadier a podporou aktívneho potlačenia okolitých ruchov. Spoločnosť Neopon sľubuje „bohatú kvalitu zvuku“ z 10 mm reproduktorov a rozhranie „poháňané umelou inteligenciou“, ktoré je vhodné pre použitie s populárnymi hlasovými asistentmi. Výdrž batérie je šesť hodín na jedno nabitie a dodávané nabíjacie puzdro ponúka ďalších 20 hodín.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Neopon 2 sa dajú získať prostredníctvom podpory kampane na start-up portáli Kickstarter v sume od 49 dolárov. Distribúcia prvých kusov je naplánovaná na december.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Neopon 2.