Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3,
2.9.2012 11:05

Výber agentúrnych fotografií z uplynulých siedmich dní.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Notting Hill (SITA).jpg

1. Britskí policajti si v rámci dohliadania na poriadok počas známeho karnevalu v londýnskej štvrti Notting Hill stihli aj zatancovať.  (AP Photo/Sang Tan)

Dutroux (SITA).jpg

2. Demonštranti počas protestného pochodu v Bruseli pália truhlu s fotkami belgického pedofila Marca Dutrouxa a jeho bývalej manželky a spolupáchateľky. Protest bol namierený proti predčasnému omilosteniu Dutrouxovej ženy. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert, File)

Greenpeace (SITA).jpg

3. Aktivisti z hnutia Greenpeace pripútali svoj čln ku kotevnej reťazi lode Anna Akhmatova, plavidla, ktoré prevážalo pracovníkov firmy Gazprom na plošinu Prirazlomna v Pečorskom mori.  (AP Photo/Denis Sinyakov/Greenpeace, HO)

Tomatina (SITA).jpg

4. Návštevníci 64. ročníka festivalu Tomatina v dedine Bunol neďaleko Valencie v Španielsku. Pri tradičnej bitke sa minie 100 ton paradajok. (AP Photo/Alberto Saiz)

India (SITA).jpg

5. Pouličná artistka v indickom meste Hyderabad si zarába na živobytie balancovaním na napnutom lane.
(AP Photo/Mahesh Kumar A.)

Nepál sprcha (SITA).jpg

6. Nepálsky chlapec sa sprchuje pod niekoľkostoročným kamenným chrličom vody pred chrámom v meste Kathmandu. (AP Photo/Niranjan Shrestha)

Beluhy (SITA).jpg

7. V chicagskom oceánáriu Abbot sa dočkali nového prírastku. Vzácna beluha morská si zaplávala s jej novonarodeným potomkom. (AP Photo/Shedd Aquarium, Brenna Hernandez)

Čína demolícia (SITA).jpg

8. V čínskom meste Čong Ging sa rozhodli urobiť miesto pre novú výstavbu. Demoličná čata riadenými detonáciami zrovnala so zemou budovy starého hotela a protilahlého prístavného terminálu. (AP Photo/Xinhua, Zhong Guilin)

Isaac (SITA).jpg

9. Na pobreží Mexického zálivu vyčíňal hurikán Isaac. Dobrovoľníci v americkom mestečku Reserve zachraňujú audio techniku zo zaplaveného kostola. (AP Photo/Eric Gay)

Etiópia (SITA).jpg

10. Deti, ktoré trávia noci v uliciach etiópskeho hlavného mesta, sa zhlukli okolo horiacich zvyškov sviečok zapálených na počesť zosnulého premiéra Melesa Zanawiho. (AP Photo/Rebecca Blackwell)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok