Budapeštianský súd potvrdil väzbu pre Varholíkovú

TASR
28.8.2012 14:45

Občianka SR Eva Varholíková, ktorá čelí podozreniu zo spôsobenia nehody s bilanciou štyroch obetí, zostáva vo vyšetrovacej väzbe, rozhodol dnes v Budapešti na druhom stupni Tribunál okolia Budapešti.

Budapeštianský súd potvrdil väzbu pre Varholíkovú
TASR

Podľa maďarskej tlačovej agentúry MTI hovorkyňa tribunálu Katalin Kendeová uviedla, že odvolací súd pri verdikte v prípade vodičky, ktorá minulý utorok so svojím autom narazila na diaľnici M3 do iného osobného auta, potvrdil rozhodnutie vyšetrovacieho sudcu na prvom stupni. Podľa neho hrozí útek a schovávanie sa podozrivej.

Súd okolia Budína rozhodol minulý štvrtok o vzatí podozrivej do vyšetrovacej väzby. Expertíza zatiaľ potvrdila, že v krvi vodičky bolo v čase nehody 1,5 promile alkoholu. Varholíková na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť. Tri osoby v aute zhoreli; jednej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, tá ťažkým zraneniam vo štvrtok podľahla v budapeštianskej nemocnici.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok