Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA
26.8.2012 11:24

Výber agentúrnych fotografií z uplynulých siedmich dní.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Palestína kolotoč (SITA).jpg

1. Palestínčania si užívajú atrakcie v zábavnom parku. V meste Jenin prebehli oslavy jedného z najdôležitejších moslimských sviatkov Eid al-Fitr. (AP Photo/Mohammed Ballas)

Afgánsky chlapci (SITA).jpg

2. Sviatok oslavovali aj afganskí chlapci v utečeneckom tábore pri pakistanskom Islamabáde. (AP Photo/Nathalie Bardou)

plný bazén (SITA).jpg

3. Veľké horúčavy trápia aj Čínu. V krajine so stámiliónmi obyvateľov je však niekedy problém užiť si osvieženie v bazéne. (AP Photo)

Ecuador_Tungurahua_Volcano.jpg

4. V Ekvádore vyčíňa sopka Tungurahua. (AP Photo/Dolores Ochoa)

Spain_Wildfire.jpg

5. Hasiči v Španielsku už týždne bojujú s rozsiahlymi požiarmi. Fotografia zachytáva jedného z nich v Tabuyo del Monte na severe krajiny. (AP Photo/Pedro Armestre)

paralympionici.jpg

6. Premiér Fico a reprezentant v plávaní Viktor Kemény počas prijatia paralympionikov, ktorí budú reprezentovať Slovensko na hrách v Londýne. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Tango (SITA).jpg

7. Argentínčan Sebastian Matias Bianchi a Japonka Yuka Sato v rytme tanga. V Buenos Aires sa uskutočnili majstrovstvá sveta tomto druhu tanca. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

telá.jpg

8. V Bratislave sa začala výstava Human Body, ktorá ponúka návštevníkom cestu po ľudskom tele cez kostrový systém, svalstvo, reprodukčné orgány či krvný obeh. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

breivik.jpg

9. Víťazné gesto? Anders Behring Breivik po verdikte, ktorý ho poslal do väzenia na 21 rokov.  Masový vrah bol spokojný, išlo mu o to, aby súd uznal jeho príčetnosť. (AP Photo/Heiko Junge / NTB scanpix, Pool)

Taiwan_Typhoon.jpg

10. Sila prírody sa opäť naplno ukázala. Tajwanom sa prehnal tajfún Tembin a zo zasiahnutého pobrežia museli evakuovať stovky ľudí.. (AP Photo/Wally Santana)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok