Slovan Bratislava prehral 2:0 v European Trophy

TASR
19.8.2012 17:32

Hokejisti Slovana Bratislava neuspeli vo svojom piatom zápase v rámci turnaja European Trophy, keď na ľade švédskeho HV 71 prehrali 0:2.

Slovan Bratislava prehral 2:0 v European Trophy
SITA

Zverenci trénera Rostislava Čadu sa najbližšie v rámci Južnej divízie súťaže predstavia v piatok 24. augusta na domácom ľade proti fínskemu tímu JYP Jyväskylä.

European Trophy - Južná divízia:
HV71 - Slovan Bratislava 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Góly: 8. W. Karlsson (Fasth, Dyk), 37. Sandberg (P. Karlsson, W. Karlsson), rozhodovali Johansson, Lärking - Haster, Tillerkvist (všetci Švéd.), vylúčení: 6:7 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia 0:0, 2249 divákov.

Zostava Slovana: Konrád - Tabaček, Sigalet, Štajnoch, Boumendienne, Švarný, Mihálik, Printz - Bartovič, Kreps, Dravecký - Vondrka, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bakoš - Šťastný, Kytnár, Daňo - Ölvecký

Domáci začali aktívne a výsledkom ich snaženia bol úvodný gól už v 8. minúte, keď puk za chrbát brankára Konráda dostal William Karlsson - 1:0. V polovici prvej tretiny sa dostal do úniku Hudáček, no svoju šancu nevyužil a pokus Bakoša zo 14. minúty zastavila žŕdka súperovej bránky. Hoci Slovan domácich prestrieľal, do šatní schádzal s jednogólovým mankom.

Prostrednú časť poznačili štyri vylúčenia, z toho tri na strane "belasých". Prvé dve ešte Slovan dokázal odvrátiť, no Bližňákovo sekanie už HV71 potrestalo zásluhou Patricka Karlssona - 2:0. Hosťujúci tím dobre korčuľoval a aj sa dostával šancí, no gólman Kokman si vo všetkých prípadoch poradil.
Vyrovnaný hokej pokračoval aj v záverečnej tretine, no obaja brankári už za svoj chrbát nepustili žiadny puk a Slovan tak po prvých dvoch víťazstvách v súťaži prehral tretí zápas v rade.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok