Žena zomrela po útoku pitbula

SITA
19.8.2012 16:21

Žena neďaleko obce Sucháň v okrese Veľký Krtíš zomrela v piatok po útoku pitbula. Ako informovala starostka obce Anna Triznová, stalo sa to v lese neďaleko Sucháňa. Pes podľa nej patrí istému Švajčiarovi, ktorý má dvojité občianstvo a chová v obci asi 20 pitbulov.

Žena zomrela po útoku pitbula
TA3

Švajčiar si v Sucháni kúpil starý rodinný dom, o psy sa mu starali dvaja ľudia, a to muž a jeho družka. Tá podľa informácií starostky aj napriek zákazu majiteľa psov vzala na prechádzku nebezpečného pitbula. Jej druh odišiel na nákup, keď sa z neho vrátil, žena už v dome nebola. Napokon ju našiel dohryzenú v neďalekom lese. Polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadruje. Ako uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická, bližšie informácie k prípadu poskytnú až v pondelok.

Podobný prípad sa tento týždeň stal pri jazere Košariská v blízkosti Dunajskej Lužnej neďaleko Bratislavy. V stredu 15. augusta tri psy dohrýzli 39-ročného muža. Skončil s mnohopočetnými ranami najmä na rukách a nohách, no najvážnejším zranením je devastačné poranenie pravého predlaktia, mužovi tiež psy odhryzli pravé ucho.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok