PR správa

Kaufland sa stal novým generálnym partnerom Detského festivalu

PR
23.1.2020 09:25

Známe podujatie pre deti ponesie najbližšie tri roky názov Kaufland Detský festival. Prvé podujatie pod novým názvom sa uskutoční už 8. februára.

Kaufland sa stal novým generálnym partnerom Detského festivalu

Aj keď spoločnosť Kaufland bola partnerom Detského festivalu aj v minulosti, po novom sa oficiálne stáva generálnym partnerom, a to minimálne na najbližšie tri roky. Podujatie sa po prvý raz predstaví pod novým názvom Kaufland Detský festival už o pár týždňov. „V roku 2018 sme uviedli na trh nové privátne značky oblečenia pre batoľatá a deti – Kuniboo a Hip & Hopps vyrobené zo 100% biobavlny a tento rok sme sa rozhodli spojiť svoje sily s Detským festivalom. Na najbližšie tri roky sme sa stali jeho generálnym partnerom. Naši súčasní aj budúci zákazníci sa tak môžu tešiť na množstvo aktivít a na zábavno-edukatívnu zónu Kuniboo Kids Village,“ vyhlásila hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová.

„Je skvelé, že podujatie bude naďalej pokračovať, a že sa novým generálnym partnerom stáva obchodná sieť Kaufland. Sme radi, že sa novým generálnym partnerom stáva rodinne zameraná obľúbená spoločnosť s veľmi podobnými hodnotami, aké vyznávame my a aké chceme prenášať na podujatí. Nosiť šťastie a radosť deťom a popri tom nahliadať do dôležitých tém, akou je napríklad dôležitosť ekológie, či zdravý životný štýl celej rodiny. Je nám cťou a zároveň obrovským záväzkom, že sa na Detských festivaloch môžeme tešiť na deti a ich rodičov aj vďaka Kauflandu,“ vyhlásil za organizátorov riaditeľ agentúry 8P Radoslav Augustín, ktorý spoločne s agentúrou Be Cool pripravuje Detský festival už od roku 2015. „Veľmi nás teší, že najbližšie roky pôjdeme aj do regiónov Slovenska. Deti a rodičia sa môžu tešiť na množstvo zážitkov počas príjemnej rodinnej atmosféry jedného z najväčších rodinných podujatí na Slovensku a nemusia pritom minúť ani euro. Pretože podujatie je pre všetkých zadarmo,“ zhodli sa organizátori podujatia Radoslav Augustín z agentúry 8P a Peter Pukalovič z agentúry Be Cool.

V minulosti sa uskutočnilo už 10 podobných podujatí po celom Slovensku. Ich cieľom nie je len zabaviť deti a ich rodičov, ale zároveň aj vytvárať zábavno-edukačné zóny, v ktorých sa návštevníci zábavnou formou naučia niečo nové, urobia niečo pre seba a svoje deti alebo dostanú odpovede na dôležité otázky. Už tradične si tak návštevníci môžu nájsť Zónu zdravia, vzdelávania, technológií či športu. Podujatie je zadarmo. Najbližšie sa Kaufland Detský festival predstaví s podtitulom Zimná rozprávka už 8. februára v bratislavskom nákupno-zábavnom centre Bory Mall. V roku 2020 sa pripravuje ešte ďalších 5 podujatí po celom Slovensku.

Viac Informácii na www.detskyfest.sk alebo na sociálnych sieťach Kaufland Detský festival.

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok