Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

AirDresser osvieži vaše oblečenie pomocou vzduchu a pary

AirDresser osvieži vaše oblečenie pomocou vzduchu a pary
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prevažná väčšina z nás čistí oblečenie doma prostredníctvom kombinácie práčky, vody a čistiaceho pracieho prostriedku. No niekedy váš odev potrebuje iba trochu osvieženia. A to je miesto pre nový spotrebič od spoločnosti Samsung s názvom AirDresser. Ten pomocou pary a vzduchu dezinfikuje a príjemne osvieži vložené oblečenie.

Nový „čistiaci šatník“ pre osvieženie oblečenia AirDresser je podľa spoločnosti Samsung navrhnutý tak, aby používateľom poskytol „jednoduché a efektívne domáce riešenie pre čistenie odevov, ktoré budú sviežo voňať a sú bez choroboplodných zárodkov“.

Oblečenie sa zavesí do vnútra zariadenia, ktoré na uvoľnenie a odstránenie prachových častíc používa silné prúdy vzduchu z trysiek a potom pomocou pary pod vysokým tlakom zlikviduje akékoľvek baktérie a alergény. Oblečenie sa následne suší pri nízkej teplote a dokonca existuje aj funkcia, ktorá sa postará o vyrovnanie záhybov a pokrčení na odevoch, takže pred ich nosením nemusíte narýchlo vyťahovať žehličku.

Samsung AirDresser

Spoločnosť Samsung tvrdí, že šetrná starostlivosť o oblečenie prostredníctvom spotrebiča AirDresser by mohla pomôcť predĺžiť životnosť odevov. ich životnosť. Navyše má jednotka aj dezodoračný filter, ktorý pomáha odstrániť nepríjemný zápach z oblečenia, spôsobený potom, cigaretovým dymom a potravinami. AirDresser disponuje aj systémom pre automatickú údržbu, ktorý čistí vnútro jednotky pomocou kombinácie tepla, vzduchu a pary. A nájdeme tu dokonca aj funkciu, ktorá môže pomôcť extrahovať vlhkosť zo vzduchu v miestnosti, v ktorej sa AirDresser nachádza.

Samsung AirDresser

Zariadenie AirDresser má predný dotykový LCD panel a vo vnútri je dostatok miesta pre vloženie troch sák a troch párov nohavíc naraz. Čistiaci proces je dostatočne tichý, aby mohlo zariadenie pracovať bez toho, aby rušilo spiacu domácnosť a obsahuje prenosné nádržky na vodu pre paru, takže pre zapojenie zariadenia nepotrebujete volať inštalatérov.

Spoločnosť Samsung prvýkrát uviedla AirDresser na trh v Južnej Kórei v roku 2018 a následne svoju čistiacu technológiu predstavila svetu na výstave IFA 2019 v nemeckom Berlíne a na nedávnom veľtrhu CES 2020 v americkom Las Vegas. AirDresser sa teraz konečne dostáva do predaja, no Samsung zatiaľ nezverejnil cenu.

Samsung AirDresser