Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný reproduktor Soundform Elite je aj bezdrôtovou nabíjačkou

Inteligentný reproduktor Soundform Elite je aj bezdrôtovou nabíjačkou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Belkin, ktorá je známa svojimi bezdrôtovými nabíjačkami, sa spojila s firmou Devialet, známou zasa svojimi špičkovými reproduktormi. Ich spoločným produktom sa stal Hi-Fi reproduktor Soundform Elite, ktorý je kombináciou inteligentného reproduktora s digitálnym Asistentom Google a bezdrôtovej nabíjacej podložky.

Nový inteligentný Hi-Fi reproduktor Belkin Soundform Elite sa spolieha na technológiu Speaker Active Matching (SAM) od francúzskej spoločnosti Devialet, ktorej cieľom je znížiť skreslenie, najmä pri vyšších hlasitostiach prehrávania. Bude tiež obsahovať konfiguráciu basového reproduktora tejto spoločnosti, ktorá je navrhnutá tak, aby rušila vibrácie, dokonca aj pri pumpovaní. To je dôležitá vlastnosť vzhľadom na to, že reproduktor je navrhnutý tak, aby bol na ňom položený smartfón používateľa.

Inteligentný Hi-Fi reproduktor Belkin Soundform Elite

Na vrchnej časti reproduktora sa okrem ovládacieho panelu s dotykovými tlačidlami nachádza teda aj nabíjacia plocha. Ide pritom o štandardnú bezdrôtovú nabíjačku s technológiou nabíjania Qi, ktorá nabíja až do 10 W. To je postačujúce aspoň ako základná forma rýchleho nabíjania pre väčšinu mobilných zariadení. Inteligentný reproduktor pritom podporuje hlasové ovládanie a služby prostredníctvom digitálneho asistenta Google Assistant.

Inteligentný Hi-Fi reproduktor Belkin Soundform Elite

To že sa spoločnosť Belkin pustila aj do oblasti reproduktorov je trocha zvláštne. Na druhú stranu, prečo nie, aj vzhľadom na to, že inteligentné reproduktory si našli svoje miesto v mnohých moderných domácnostiach a bývajú často umiestnené v obývačkách či spálňach. Sounform Elite je tak zatiaľ jediné zariadenie, ktoré dokáže nabíjať smartfón a zároveň prináša slušnú kvalitu zvuku, spolu s integráciou služieb digitálneho asistenta. To by mohla byť presvedčivá kombinácia pre viacerých spotrebiteľov.

Nový inteligentný Hi-Fi reproduktor Belkin Soundform Elite bude k dispozícii túto jar za cenu 299 dolárov.

Inteligentný Hi-Fi reproduktor Belkin Soundform Elite