Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný reproduktor Royole Mirage má okolo tela ovinutý displej

Inteligentný reproduktor Royole Mirage má okolo tela ovinutý displej
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Royole, ktorá je známa svojimi flexibilnými displejmi a stojí za výrobou prvého skladacieho smartfónu s ohybným displejom, predstavila svoj prvý inteligentný reproduktor s displejom. Ako už tušíte, displej nie je plochý, ale je ovinutý okolo valcového tela zariadenia.

Nový inteligentný reproduktor Mirage Smart Speaker od spoločnosti Royole má 8 palcový „plne flexibilný“ dotykový AMOLED displej, ktorý podľa všetkého pokrýva väčšinu valcového tela reproduktora. Displej by mohol poslúžiť ako iný pohodlný spôsob ovládania reproduktora. Používateľ tak môže preskočiť skladbu alebo upraviť hlasitosť namiesto toho, aby klepal na ovládacie prvky v hornej časti zariadenia. Na základe snímok od výrobcu to vyzerá, že dotykový displej bude zobrazovať aj nejaké pekne vyzerajúce vizuálne efekty, ako sprievodný prvok k prehrávanej hudbe.

Inteligentný reproduktor Royole Mirage

Spoločnosť Royale pritom tvrdí, že inteligentný reproduktor Mirafe je vybavený tromi „meničmi v celom rozsahu“ a „pasívnym basovým žiaričom“, aby používateľom poskytol kvalitný hudobný zážitok. Okrem toho je reproduktor vybavený digitálnou hlasovou asistentkou Amazon Alexa, má dva mikrofóny s dosahom na diaľku a dokonca získal aj 5 megapixelový fotoaparát. Nie je jasné, na čo by sa dal využiť v reproduktore, možno ako monitorovacia kamera.

Inteligentný reproduktor Mirage bude k dispozícii v druhom štvrťroku 2020 za cenu 899 dolárov.

Inteligentný reproduktor Royole Mirage

Spoločnosť Royole tiež oznámila príchod RoWrite 2, čiže prepracovanej verzie svojho „inteligentného poznámkového bloku“, ktorý sa spáruje s mobilnou aplikáciou, aby umožnil používateľom si ukladať a zdialať svoje poznámky. Výrobca tvrdí, že RoWrite 2 je o 40 percent ľahší ako jeho predchodca a má dlhšiu výdrž batérie, no nebolo uvedené o koľko. Batéria v pôvodnom modeli vydrží podľa špecifikácií okolo 8 hodín na jedno nabitie.

Nový inteligentný poznámkový blok RoWrite 2 bude celosvetovo k dispozícii od marca za cenu 129 dolárov.

Inteligentný poznámkový blok Royole RoWrite 2