Kráľovná tajila svoje televízne vystúpenie aj pred rodinou

SITA
4.8.2012 10:51

Britská kráľovná Alžbeta II. účinkovaním vo filmovom skeči, ktorý natočili pred slávnostným otvorením olympijských hier 2012 v Londýne, prekvapila aj svojich dvoch vnukov - princov Williama a Harryho.

Kráľovná tajila svoje televízne vystúpenie aj pred rodinou
SITA

Obaja si odvtedy robia žarty na úkor svojej starej matky, že panovníčka sa teraz s určitosťou nevyhne ponuke predstaviť sa na striebornom plátne po boku slávneho Jamesa Bonda v ďalšom filmovom pokračovaní.

Osemdesiatšesťročná Alžbeta II. si hrala v scéne spolu s Danielom Craigom alias britským špiónom Jamesom Bondom. Craig po ňu prišiel ako osobný strážca do Buckinghamského paláca a helikoptérou sa dopravili na Olympijský štadión. Potom obaja zoskočili padákom, pri tejto scéne však už kráľovnú zastúpil kaskadér. Vzápätí sa Alžbeta objavila v rovnakých ružových šatách na čestnej tribúne.

"Keď mám povedať pravdu, o jej filmovej úlohe sme nevedeli. Všetko bolo zahalené rúškom tajomstva," priznal pre televíziu BBC princ William a pokračoval: "Harry mal večer predtým nejakú predtuchu a aj sme sa o tom rozprávali. Zhodli sme sa však na tom, že nič také sa určite nestane." Mladší z princov, Harry, v piatok s úsmevom doplnil: "Obaja sme boli veľmi prekvapení, že tajným koníčkom starej mamy je parašutizmus. Nikto neočakával, že kráľovná sa bude venovať niečomu takému. Čo však robí vo voľnom čase, je jej vec."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok