Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Spoločnosť Creative sa pochválila svojim ekosystémom Super X-Fi

Spoločnosť Creative sa pochválila svojim ekosystémom Super X-Fi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Singapurská spoločnosť Creative Technology predstavila svoje inovatívne zvukové riešenie na poprednej svetovej elektronickej výstave CES 2020, vrátane najnovších produktov ocenenej slúchadlovej holografie Super X-Fi a jej rozširujúcemu sa ekosystému.

Ukážka ekosystému Super X-Fi

 

Prvý z radu produktov Super X-Fi bol uvedený na CES 2019 a pozbieral 15 „Best of show“ ocenení z rôznych audio médií, ktoré prišli z celého sveta, aby zažili túto prevratnú technológiu. Super X-Fi prináša zvukovú scénu špičkového systému priestorových reproduktorov do slúchadiel a prispôsobuje ho skenovaním hlavy a uší používateľa, takže zvukový zážitok na mieru sa stáva prirodzeným ako nikdy predtým.

Významným vylepšením tohto produktového radu v tomto roku je implementácia profilu Super X-Fi Gen2, aktualizovaná verzia zvukového profilu Super X-Fi, ktorá sľubuje ešte väčšiu presnosť personalizácie pre používateľa, ktorá poskytne dokonalejší zvuk v širšom rozsahu.

Profil Super X-Fi Gen 2 predstavuje Creative na veľtrhu CES 2020, na ktorom uvádza najnovšie produktové novinky ekosystému Super X-Fi. Patrí sem napríklad Creative SXFI CARRIER, prvý soundbar na svete s holografickou Super X-Fi pre slúchadlá. Spoločne vyvinutý so spoločnosťou Dolby Laboratories má vlastný Dolby dizajn, vďaka ktorému je prvým soundbarom Dolby Atmos Speaker System (DASS), ktorý poskytuje dych berúci zvuk, ktorý je počuť všade naokolo, dokonca aj nad hlavou, a poskytuje tak plný a pohlcujúci zvukový zážitok.

Creative Super X-Fi

Predstavené budú aj nové slúchadlá s tromi meničmi, ktoré rozšíria rad produktov Super X-Fi. SXFI TRIO sú slúchadlá do uší s trojitým meničom, ktoré sa dodávajú s pripojeným sériovým SXFI WIRE, čo je ešte menšia a ľahšia verzia SXFI AMP veľkosti prstov. Aurvana Trio Wireless je slúchadlové riešenie so Super X-Fi READY, ktoré používateľom umožňuje prístup k výkonu softvéru Super X-Fi prostredníctvom lokálneho obsahu mobilnej aplikácie SXFI.

Návštevníkom výstavy CES bude predvedená aj produktová ponuka venovaná hrám. Slúchadlá SXFI GAMER, ktoré sa prvýkrát objavia, majú špeciálne navrhnutý zvukový profil, ktorý optimalizuje zvukový profil Super X-Fi pre FPS hry. V súvislosti s oznámením spoločnosti Creative z roku 2019 o jej partnerstve s výrobcom OEM notebookov CLEVO pri výrobe notebookov so vstavaným systémom Super X-Fi, bude predstavený prototyp modelu.

Spoločnosť Creative predstavuje na CES svoje ďalšie najnovšie a prichádzajúce zvukové riešenia, ako napríklad:

- SXFI TV, doplnková HDMI TV skrinka, ktorá spája slúchadlá SXFI THEATER s televízormi,

- Prvý Sound Blaster so Super X-Fi, Sound Blaster X3,

- Ukážky nástupcov populárnych bezdrôtových slúchadiel outlier Air a outlier Gold.

Creative Super X-Fi

(Zdroj: Tlačová správa Creative)