Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný projektor Acer B250i kladie dôraz na kvalitný zvuk

Prenosný projektor Acer B250i kladie dôraz na kvalitný zvuk
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Acer uviedla na výstave CES 2020 svoj nový projektor, ktorý je dostatočne malý a ľahký, aby sa dal pohodlne prenášať v batohu. Projektor premieta obsah v rozlíšení Full HD a jeho vstavené reproduktory by mali divákom poskytnúť „vynikajúcu kvalitu zvuku napriek kompaktnej veľkosti“.

Prenosný LED projektor Acer B250i má rozmery 205 x 204 x 78 mm a váži len 1,45 kilogramu. Spoločnosť Acer neuviedla, akú veľkú uhlopriečku dokáže projektor v rozlíšení Full HD premietnuť na plátno alebo na stenu, no projektor dosahuje až 1 000 ANSI lúmenov jasu, má kontrastný pomer 5 000 : 1, disponuje rýchlym automatickým zaostrovaním a podporuje zobrazenie 120 percent farebnej škály Rec.709. LED modul by mal mať životnosť až 30 000 hodín používania.

Prenosný LED projektor Acer B250i

Kompaktné zábavné centrum je vybavené dvomi 5 wattovými komorovými reproduktormi s pasívnymi membránami a technológiami Waves Maxx Audio a Acer TrueHarmony. Táto kombinácia by mala podľa výrobcu zabezpečiť „vynikajúcu vernosť zvuku“ s ráznymi a čistými basmi.

Projektor sa dá pripojiť k zariadeniam pomocou káblov alebo bez nich. Umožňuje bezdrôtové zrkadlenie obsahu zo smartfónov s operačným systémom Android alebo iOS napríklad prostredníctvom Wi-Fi pripojenia a k dispozícii je káblové pripojenie cez HDMI a USB-C porty.

Nový prenosný projektor B250i by mal byť k dispozícii od apríla za cenu 699 EUR.

Prenosný LED projektor Acer B250i