Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Drobný multifunkčný nástroj Mawst sa podobá náboju do pištole

Drobný multifunkčný nástroj Mawst sa podobá náboju do pištole
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 12. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tvorcovia multifunkčných nástrojov pre každodenné použitie stále vymýšľajú, ako svoje produkty čo najviac zmenšiť. Dôkazom je aj multifunkčný nástroj Mawst z dielne spoločnosti Advencher, ktorý má tvar náboja, je dostatočne malý na to, aby sa dal nosiť na kľúčenke alebo na prívesku a zvládne vykonávať rôzne úlohy.

Multifunkčný nástroj Mawst sa skladá z mosadznej kapsuly pripomínajúcej projektil náboja, ktorá sa zaskrutkuje do základne s neodymovým magnetom. V základni je integrovaný držiak pre zaistenie trojice rôznych skrutkovacích bitov, ktoré sú dodávané ako súčasť balenia. Používateľ má tak k dispozícii bit s krížovým skrutkovačom, bit s plochým skrutkovačom a bit so skosenou čepeľou na rezanie.

Multifunkčný nástroj Advencher Mawst.

Tieto bity sa môžu ľubovoľne vymieňať, v závislosti od úlohy, ktorú musí používateľ riešiť. Po skončení práce sa dajú všetky tri bity aj spolu s nástrojom uložiť do škatuľky s penovou výplňou. Navyše s držiakom vyrobeným v štandardnej veľkosti si môže používateľ zvoliť akýkoľvek iný bitový skrutkovač, ktorý vyhovuje danej práci. Samotný multifunkčný nástroj, s jedným osadeným bitom, si môže používateľ zavesiť na kľúčenku alebo na prívesok okolo krku.

Výrobca pritom vytvoril tri verzie multifunkčného nástroja Mawst. Líšia sa od seba svojou základňou, ktorá môže byť vyrobená z hladkého hliníka, vrúbkovaného hliníka alebo z hladkého titánu. Titánová verzia váži 16 gramov, zatiaľ čo hliníkové verzie majú hmotnosť okolo 12 gramov.

Multifunkčný nástroj Advencher Mawst.

Všetky verzie sú súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dajú hliníkové modely získať za 29 dolárov, zatiaľ čo titánový model stojí 34 dolárov. Ak sa podarí vyzbierať dostatok finančných prostriedkov pre spustenie výroby, spoločnosť Advencher dúfa, že prvé kusy budú pripravené na odoslanie podporovateľom kampane niekedy v priebehu marca 2020.

Multifunkčný nástroj Advencher Mawst.