Liberáli venovali premiérovi prasa, podľa Fica u nich asi snežilo

TASR, SITA
1.8.2012 13:59

Skupina členov strany SaS na čele s hudobníkom Mariánom Greksom dnes na Úrad vlády priniesla premiérovi veľké červené prasa. Robert Fico si myslí, že v ich strane "asi snežilo."

Liberáli venovali premiérovi prasa, podľa Fica u nich asi snežilo
SITA

Prasa - sporiteľnička má pomôcť šetriť

"Účel odovzdania prasiatka je veľmi jednoduchý. Pán premiér Fico nám robí veľkú radosť so svojím posledným konaním - s druhým pilierom, dôchodkami a podobne. Tak sme si povedali, že aj my mu urobíme radosť a dáme mu nejaký darček. Keď sme uvažovali, aký darček, uvedomili sme si jednu vec, že hus na šklbanie už vlastne našiel - tento národ. Tak sme mu pre zmenu poskytli prasiatko na šetrenie," priblížil Greksa.

"To prasa je preto také veľké, aby sa do neho zmestilo veľa ušetrených peňazí pre tento národ," dodal s tým, že darované prasiatko priniesli len radoví členovia SaS, pretože "vrcholoví predstavitelia strany sú seriózni pracanti a v tejto chvíli sedia v parlamente, ktorý práve zasadá".

Fico: Mám taký pocit, že boli dva typy počasia

„Mám taký pocit, že včera večer boli dva rozdielne typy počasia. Ja som cítil, že bolo veľmi teplo, ale v SaS-ke asi snežilo,“ reagoval premiér po rokovaní vlády na neobvyklý darček.

Premiér si myslí, že saskári politizujú. „Mňa mrzí len to, že okrem týchto prázdnych gest vidíme zo strany opozície, že neprichádza žiadna alternatíva,“ dodal. Fico sa s nimi už viackrát stretol a hovorí, že majú nápady tak asi na osem až deväť percent celkovej konsolidácie. „A tie idú principiálne proti ľuďom, lebo chcú brať sociálne dávky, ale inak nemajú ani predstavu o tom, čo by v danej situácii robili,“ vyhlásil premiér.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok