Polícia po zabití na Námestí SNP ukázala zábery. Žiada o pomoc

TA3 TASR SITA
9.12.2019 15:02

Tváre niekoľkých neznámych mladých mužov zverejnila polícia, ktorá sa snaží vypátrať páchateľa brutálneho útoku na bratislavskom Námestí SNP. Neprežil ho 22-ročný cudzinec. Policajti uverejnili na Facebooku video a screenshoty a žiadajú o pomoc pri stotožnení mužov, ktorí sa na záberoch nachádzajú.

Polícia po zabití na Námestí SNP ukázala zábery. Žiada o pomoc
PZ

Ako informovali policajti, na objasnení útoku, ku ktorému došlo v nedeľu krátko po 05.00 hod v blízkosti hlavného vchodu do budovy Hlavnej pošty v Bratislave, sa intenzívne pracuje. "Následkom útoku doposiaľ neznámeho páchateľa utrpel poškodený 22-ročný cudzinec zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vyšetrovateľ Policajného zboru vo veci vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedli.

Podarilo sa zabezpečiť kamerový záznam, ktorý zobrazuje priebeh udalosti. "V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na záberoch. Muži, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu, malo by ísť o cudzincov hovoriacich srbským jazykom vo veku od 20 do 35 rokov," pokračovali policajti. Občanov žiadajú, aby v prípade, ak poznajú osoby na zázname a fotografiách, kontaktovali políciu.

Aktuálny prípad mnohým pripomenul zabitie Filipínca Henryho, ku ktorému došlo len o niekoľko metrov ďalej. 

V nedeľu skorých ranných hodinách policajti vyslali hliadku na Námestie SNP, kde sa mala nachádzať osoba v bezvedomí. Na miesto sa dostavili aj záchranári. Muža sa však aj napriek snahe zdravotníkov oživiť nepodarilo. Páchateľ, alebo páchatelia, mali 22-ročného mladíka fyzicky napadnúť a následne utiecť na neznáme miesto. Údajne ho kopli do hlavy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok