PR správa

Divadlo Aréna pripravilo pre deti rozprávku Zvieratká na letisku

PR
2.12.2019 14:08

Divadlo Aréna myslí aj na detských divákov, a preto, v tomto predvianočnom čase, uvedie premiéru rozprávky Zvieratká na letisku. Ako napovedá samotný názov, ide o rozprávku s pesničkami o zvieratkách, ktoré uviazli na letisku a o tom, že lož má krátke nohy a klamať sa nevypláca.

Divadlo Aréna pripravilo pre deti rozprávku Zvieratká na letisku
PR

Tiger, Opica, Hus, dve Ovce a Panda už tri dni beznádejne čakajú na letisku. Všetky lety sú totiž z neznámych dôvodov zrušené. Čo sa deje netuší dokonca ani Pes, ktorý má celé letisko na starosti. Všetci sú z tejto situácie nervózni a nespokojní.

Do tohto zmätku sa vkradne ešte aj Líška, ktorá si hneď získa dôveru všetkých zvieratiek. Vďaka nej a vďaka bohatým zásobám tovaru v Duty Free Shopoch letiska zažijú všetci veľkú párty.

Na ďalší deň však po líške nie je ani stopy. Aj všetky pasy sú preč...

Je Líška prefíkanou a falošnou klamárkou, alebo je úplne iná ako sa to na prvý pohľad môže zdať?Rozprávka s pesničkami o tom, že lož má krátke nohy a klamať sa nevypláca je určená pre deti vo veku od 5 rokov.

Autorom rozprávky Zvieratká na letisku (pôvodný názov Líšky neklamú) je nemecký spisovateľ a režisér Ulrich Hub (*1963), držiteľ mnohých ocenení v oblasti detskej literatúry.

ÚČINKUJÚ:

Líška – Viktória PETRÁŠOVÁ, Pes – Daniel RATIMORSKÝ, Tiger – Matúš KVIETIK, Opica – Zuzana HAVERDA, Hus – Katarína ŠAFAŘÍKOVÁ, Ovca 1 – Jana MAJESKÁ, Ovca 2 – Dominika RICHTEROVÁ, Panda – Michal ROVŇÁK

Réžia: Juraj BIELIK
Preklad: Martina VANNAYOVÁ
Dramaturgia, texty piesní: Saša SARVAŠOVÁ
Scéna a kostýmy: Lucia ŠEDIVÁ
Hudba: Juraj BIELIK
Choreografia: Dominika BEŇAKOVÁ

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok