Všetky potrebné informácie o olympiáde aj na webe TA3

TA3
27.7.2012 13:41

Vysielanie spravodajskej televízie Ta3 na najbližšie týždne obohatia aktuality z Letných olympijských hier 2012 v Londýne. Atmosféru a informácie z diania hier sprostredkuje Ta3 divákom ako obrazom, tak aj na svojom webe.

Všetky potrebné informácie o olympiáde aj na webe TA3
SITA

Vo vysielaní pripravila Ta3 pre priaznivcov hier reláciu Olympijský denník, ktorý štartuje už dnes a bude vysielaný až do ich skončenia (12. augusta 2012), vždy v bloku o 12.00 a pred reláciou Šport+ o 
22.30.

„V rámci Olympijského denníka ponúkneme okrem aktuálnych výsledkov aj rozhovory s olympionikmi, ich profily, autorské reportáže priamo z Londýna, a dokonca aj živé vstupy zo Slovenského domu.

Priamo v Londýne sa vystriedajú naši dvaja reportéri – Mário Porubec a Matej Gáborík. Ďalšie aktuálne výsledky budeme samozrejme prinášať v každom spravodajskom bloku,“ dopĺňa Martin Halanda, zástupca generálneho riaditeľa Ta3 pre program.

Olympiáda aj na webe TA3

„Spravodajská televízia Ta3 nechýba pri olympiáde ani na webe Ta3 www.ta3.com, kde máme pripravenú aplikáciu so všetkými potrebnými informáciami k tomuto významnému a populárnemu podujatiu,“ hovorí Marián Tabakovič, šéfeditor webu TA3.

Aplikácia OH 2012, ktorú návštevníci webu ľahko nájdu v pravom hornom rohu, respektíve na adrese http://www.ta3.com/olympijske-hry-2012.html, ponúka kompletný program hier, výsledky, priebežné medailové poradie krajín, ale aj profily slovenského tímu či zaujímavú fotogalériu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok