Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
27.7.2012 15:24

Výber agentúrnych fotografií z uplynulých siedmich dní.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Denverský Joker (SITA).jpg

1. "Denverský Joker" Jamer Holmes, ktorý pred vyše týždňom na premiére Batmana postrieľal 12 nevinných ľudí, sedí s neprítomným pohľadom v súdnej sieni. (AP Photo/Denver Post, RJ Sangosti, Pool)

Spain_Wildfire.jpg

2. Pozostatky zvieraťa, ktoré zahynula počas obrovských požiarov v španielskom Katalánsku. (AP Photo/Manu Fernandez)

stalin.jpg

3. Generalissimus Josif Stalin sa už zďaleka neteší takej "úcte" ako v 50. rokoch. Niekto jeho štvormetrovú sochu, ktorá láka na výstavu socialistického umenia v SNG, oblial farbou. Foto: SITA/SNG, Sylvia Sternmüllerová

Dáždniky Južná Korea (SITA).jpg

4. Desiatky dáždnikov nad cestou v juhokórejskom Soule. Predstavenie propagovalo otvorenie obchodného centra. (AP Photo/Ahn Young-joon)

Deložovanie (SITA).jpg

5. V prešovskej časti Solivar bolo rušno. Z obydlí deložovali dvoch nájomníkov, ktorí mestu dlhujú spolu až 9 tisíc eur. Foto: SITA/Viktor Zamborský

OH Londýn (SITA).jpg

6. Tanečné predstavenie počas uvítania sýrskych atlétov, ktorí budú súťažiť na olympiáde v Londýne. Sýrska výprava však asi mala pre situáciu v rodnej krajine iné myšlienky. (AP Photo/Eranga Jayawardena)

Indonesia_Smoking_Orangutan.jpg

7. Tori, 15-ročná samica orangutana, fajčí vo svojej klietke v indonézskej ZOO. Pracovníci zariadenia ju presťahovali do menej frekventovanej časti zoologickej záhrady, pretože návštevníci jej hádzali množstvo ohorkov. Torin zlozvyk trvá už 10 rokov. (AP Photo)

Nicholson Gorila (SITA).jpg

8. Novinár Tom Nicholson počas prezentácie svojej knihy o škandále Gorila. Po dlhých problémoch so súdmi sa mu ju podarilo vydať.  Foto: SITA/Diana Černáková

ADDITION_North_Korea-dc59e4de9de1452cacb5a99d45e27efe.jpg

9. Rozosmiaty severokórejský vodca Kim Čong-un si počas návštevy "ľudového centra zábavy" v Pchjongjangu prezerá chobotnicu. (AP Photo/Korean Central News Agency via Korea News Service)

London_Olympics_Diving-52304af083864e1cbbf8a311130c6f29.jpg

10. Športovci počas tréningu v olympijskom Aquatics Centre v Londýne. (AP Photo/Lee Jin-man)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok