Priebeh schôdze ostáva nejasný, koalícia sa stále radí

TA3, SITA
18.10.2011 10:03

Ani v poradí druhé poslanecké grémium dnešného dňa nedalo odpovede na otázky, ako bude priebeh aktuálnej schôdze parlamentu vyzerať a ktorým bodom rozsiahleho programu sa budú poslanci venovať. Dianie v Národnej rade od rána sleduje Alžbeta Vlková.

Po skončení grémia sa zástupcovia koalície médiám vyhli s odkazom, že ich čakajú ďalšie rokovania.      Jedinou istotou je, že parlament dnes bude prvýkrát od schválenia eurovalu hlasovať. Plénum rozhodne o prerokovaných bodoch, ktorým sa členovia zákonodarného zboru venovali od dnešného rána.

"Hlasovanie bude signifikantné, do akej miery je atmosféra v parlamente taká, že je možné, aby sa jednotlivé zákony schvaľovali," povedal novinárom Miroslav Číž, ktorý na grémiu zastupoval stranu Smer-SD.

Dnes ráno predseda parlamentu Pavol Hrušovský (KDH) oznámil, že poslanci budú pokračovať v rokovaní na základe pôvodne schváleného programu. Podľa dohody prišli ako prvé na rad vládne návrhy zákonov v prvom čítaní. Po nich by mali nasledovať právne normy, ktoré vetoval prezident SR Ivan Gašparovič.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok