Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Slúchadlá AirPods Pro prinášajú lepší zvuk a potláčanie okolitých ruchov

Slúchadlá AirPods Pro prinášajú lepší zvuk a potláčanie okolitých ruchov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Apple sa rozhodla aktualizovať obľúbené úplne bezdrôtové slúchadlá do uší AirPods. Ich v poradí už tretia generácia nesie názov AirPods Pro a okrem nového dizajnu sa môže pochváliť vylepšeným zvukom a technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov.

Jednou z hlavných noviniek, ktoré si úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Apple AirPods Pro prinášajú, je technológia aktívneho potláčania okolitých ruchov. Výrobca preto troch prepracoval pogumované koncovky na uši, pričom v balení sú na výber z troch veľkostí. Spoločnosť Apple tvrdí, že kombináciou dvoch mikrofónov a spracovaním signálu pomocou pokročilého softvéru dokážu slúchadlá odstrániť ruchy na pozadí. Zvukový signál bol údajne upravený až 200 krát za sekundu, takže sa používateľ môže plne sústrediť na svoju hudbu alebo telefonický hovor bez akéhokoľvek rušenia.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro.

K dispozícii je aj režim Transparency, ktorý naopak umožní prepustiť zvuky z vonkajšieho sveta, keď je to potrebné. Používateľ môže prepínať medzi týmto režimom a úplným potláčaním hluku stlačením tlačidla na stonku jedného slúchadla. Rovnaký senzor, ktorý umožňuje zapnúť alebo vypnúť režim Transparency, sa dá použiť aj na prehrávanie, pozastavenie alebo preskočenie skladieb, ako aj na prijímanie a zrušenie telefónnych hovorov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro.

O čo najvernejšie podanie zvuku sa postará technológia adaptívneho ekvalizéra (Adaptive EQ), ktorá vyladí nízke a stredné frekvencie podľa tvaru ucha používateľa. Spoločnosť Apple tiež pridala novým slúchadlám AirPods Pro trocha odolnosti voči potu a vode, takže by mali prežiť dážď i intenzívne cvičenie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro budú v predaji od 30. októbra. Sú k dispozícii v bielej farbe za cenu 249 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro.