Do banskobystrického centra protestovať nechoďte, akciu zrušili

TA3 TASR
18.10.2019 14:41

Protest Za spravodlivé Slovensko, ktorý sa mal konať na Námestí SNP v Banskej Bystrici, organizátori zrušili. Oznámili to na facebookovej stránke.

Do banskobystrického centra protestovať nechoďte, akciu zrušili
SITA/Jakub Julény (ilustračné)

Zhromaždenie sa nemôže podľa nich uskutočniť z organizačných dôvodov. Najbližší protest bude v Brezne a organizátori z občianskej iniciatívy Za slušné Slovensko vyzvali na jeho podporu o 17. hodine. „Veríme, že vás to neodradí a prídete, či už do Brezna alebo iného mesta, ktoré máte blízko,“ uviedli na sociálnej sieti.

Občianska iniciatíva Za slušné Slovensko opäť zvoláva protestné zhromaždenia vo viacerých mestách Slovenska. Protesty s názvom Za spravodlivé Slovensko sa uskutočnia v Bratislave a ďalších mestách Slovenska a tiež v zahraničí. Zhromaždenia sa rozhodli zorganizovať po zverejnení ďalších informácií z aplikácie Threema Mariána Kočnera obvineného z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky a nahrávok z kauzy Gorila.

Za slušné Slovensko žiada odstúpenie predsedu Smeru-SD Roberta Fica. Odísť z funkcií by mali podľa ich požiadaviek aj prokurátori Dobroslav Trnka a Dušan Kováčik ako aj sudkyňa Monika Jankovská. Aj generálny prokurátor Jaromír Čižnár by mal podľa iniciatívy urýchlene konať alebo odstúpiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok