PR správa

V Bratislave sa zídu top experti na e-biky. Inšpirujte sa nimi pre svoj biznis

PR
10.10.2019 14:17

Globálny trh s elektrickými bicyklami dynamicky rastie a čaká ho zaujímavá budúcnosť. Odhaduje sa, že jeho hodnota sa v najbližších piatich rokoch znásobí a dosiahne 40 miliárd dolárov. Odvetvie prechádza zásadnými zmenami, ktoré nepochybne prinesú atraktívne podnikateľské príležitosti a výzvy. Aká budúcnosť čaká e-biky, čo a akým spôsobom ju bude formovať a prečo sa oplatí do nej investovať?

V Bratislave sa zídu top experti na e-biky. Inšpirujte sa nimi pre svoj biznis
PR

Odpovede na tieto otázky ponúkne jedinečné stretnutie podnikateľských lídrov a expertov zo sveta e-bikov pod názvom Ebike Future Conference.

Kde: Grand Hotel River Park, Bratislava

Kedy: 26. novembra 2019

Viac info: www.ebikefuturecon.com

Konferencia bude nabitá inšpiráciou, informáciami o trendoch a novými podnetmi, ktoré ocenia majitelia a manažéri spoločností z bicyklovej brandže, inovátori, startupisti, investori či nadšenci e-bikov a elektromobility. Jednoducho každý, kto chce načerpať najnovšie poznatky od špičiek e-bikovej komunity a diskutovať o nich.

Okrem iného sa dozviete, aký je veľký a kde sa v súčasnosti nachádza svetový trh e-bikov, čo bude ťahúňom inovácií elektrických pohonov, aký dizajn, materiály a technológie sa presadzujú v segmente či aké biznisové modely transformujú celé odvetvie.

ebike-b1_ac1100ae-2142-2f51.jpg

S inšpiratívnymi príspevkami vystúpi viac ako desiatka rečníkov. O smerovaní trhu e-bikov a technológií bude hovoriť Hannes Neupert, nemecký top expert pôsobiaci cyklobiznise vyše 25 rokov. Pohľad na budúcnosť marketingu elektrických bicyklov ponúkne spoluzakladateľ značky Cannondale Scott Montgomery.

Príbeh najúspešnejšej európskej crowdfundingovej kampane na projekt e-biku, v rámci ktorej sa vyzbieralo 22 miliónov dolárov, predstaví spoluzakladateľka dánskej firmy MATE.bike Julie Kronstrøm Carton. Možnosti dizajnu a individualizácie produktu priblíži Patrik Paul zo slovenského projektu Kinazo e1, prvého uceleného e-biku z 3D tlačiarne na svete.

Informácie o ďalších podnetných spíkroch sú dostupné na oficiálnej webovej stránke konferencie www.ebikefuturecon.com.

Podujatie bude prebiehať v anglickom jazyku. Ak nemáte možnosť zúčastniť sa osobne, môžete ho sledovať z pohodlia domova či z práce prostredníctvom živého internetového prenosu. Zvýhodnené ceny lístkov v predpredaji platia do konca októbra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok