Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartfón Reno Ace sa nabije do plnej kapacity už za pol hodinu

Smartfón Reno Ace sa nabije do plnej kapacity už za pol hodinu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínsky výrobca Oppo predstavil svoju najnovšiu vlajkovú loď z modelového radu Reno. Novinka nesie názov Reno Ace a jej špecifikácie ju radia k najvyššej triede. Okrem toho sa môže pochváliť technológiou rýchleho nabíjania, ktorá dokáže nabiť 4 000 mAh batériu do plnej kapacity už za 30 minút.

Smartfón Oppo Reno Ace získal výkonný procesor Snapdragon 855 Plus, ktorý dopĺňa až 12 GB operačnej pamäte RAM. AMOLED displej s uhlopriečkou 6,5 palca má rozlíšenie 2 400 x 1 080 pixelov. Jeho pomer strán je 20 : 9, podporuje HDR a obnovovacia frekvencia sa vyšplhala na 90 Hz. Predná selfie kamera s rozlíšením 16 megapixelov je umiestnená v hornom záreze v tvare kvapky.

Na zadnej strane si našiel miesto fotoaparát so štyrmi objektívmi, ktorý je postavený na snímači IMX586 od spoločnosti Sony, vďaka ktorému dosahuje hlavný fotoaparát rozlíšenie až 48 megapixleov. Dopĺňa ho 13 megapixelový telefoto objektív, ultraširokouhlý 8 megapixelový a 2 megapixelový monochromatický fotoaparát.

Smartfón Oppo Reno Ace.

Prelomovou vlastnosťou nového smartfónu Reno Ace je jeho schopnosť rýchleho nabíjania prostredníctvom 65 W technológie SuperVOOC. Podľa výrobcu sa dá batéria s kapacitou 4 000 mAh nabiť z 0 na 100 percent už za pol hodinu. Používateľovi tak stačí nabíjať batériu iba 5 minút, aby získal ďalšie 2 hodiny používania navyše.

Nový smartfón Oppo Reno Ace bude spočiatku dostupný na čínskom trhu. Cena zatiaľ nebola oznámená.

Smartfón Oppo Reno Ace.