Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG prináša novú práčku s optimálnym praním a technológiou AI DD

LG prináša novú práčku s optimálnym praním a technológiou AI DD
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) úvádza najnovšiu spredu plnenú práčku s ešte lepšími pracími výsledkami. S novou technológiou Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) s funkciou automatického učenia, poskytuje tento model dôkladnú, ale zároveň jemnú starostlivosť. AI DD určí vlastnosti a objem pre každú praciu várku, čím minimalizuje poškodenie akejkoľvek textílie.

Navyše vďaka vylepšenej technológii TurboWash 360 sú pracie cykly dokončené v kratšom čase, šetria viac energie a chránia oblečenie proti poškodeniu.

Nové práčky s vylepšeným Direct Drive motorom nastavili latku v starostlivosti o textílie poriadne vysoko. Vďaka automatickému učeniu, ktoré čerpá z obrovského množstva dát zhromaždených spoločnosťou LG, umožňuje AI DD jemne vyladiť pracie programy, automaticky detekovať hmotnosť bielizne a presne zhodnotiť mäkkosť tkaniny. To zaručí mimoriadne výsledky počas každého prania. Navyše práčka znižuje možnosť poškodenia textilu až o 18 percent, čím sa predlžuje životnosť obľúbených kúskov oblečenia.

Spredu plnená práčka LG s technológiou AI DD.

Vďaka technológii TurboWash 360 poskytuje práčka komfort rýchleho prania, ktoré trvá iba 39 minút. To je o 34 % menej ako u bežných modelov, disponujúcich funkciou TurboWash. Pomocou trysiek práčka rozprašuje zmes vody a pracieho prostriedku v štyroch rôznych smeroch tak, aby bolo oblečenie naozaj perfektne čisté. Steam + (Steam Plus) dopĺňa toto komplexné riešenie neutralizovaním až 99,9% alergénov, a to pomocou špeciálneho pracieho cyklu "Pre alergikov". Funkcia "Redukcia pokrčenia" odstraňuje až 30 % nežiaducich záhybov.

Spredu plnená práčka LG s technológiou AI DD.

Nový model demonštruje záväzok spoločnosti LG vytvárať praktické a užívateľsky prívetivé funkcie. Odolná a spoľahlivá práčka sa môže pochváliť energetickým hodnotením až A +++ - 50% a 10-ročnou zárukou na motor. Spojenie so SmartThinQ posúva mieru užívateľského pohodlia ešte o triedu vyššie. Aplikácia totiž umožňuje užívateľom sledovať či vzdialene

ovládať práčku priamo zo svojho smartfónu. Okrem toho možno nový model práčky s predným plnením ľahko premeniť na TWINWash. Stačí iba do spodnej časti práčky umiestniť LG MiniWash, a v okamihu možno vyprať dve várky bielizne súčasne. Zjednodušiť život si môžete aj vďaka LG setu práčky a sušičky. Získate tak ideálny pár s dvojitou úsporou.

Spredu plnená práčka LG s technológiou AI DD.

“Naša nová spredu plnená práčka s revolučným AI DD ponúka pranie na mieru, ktoré mnohonásobne zlepšuje finálnu pracie výsledky a celkový užívateľský dojem," uviedol Song Dae-hyun, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "Vďaka automatickému učeniu umelej inteligencie, ktoré zaisťuje šetrnú starostlivosť o textílie a lepší výkon práčky, uľahčuje náš najnovší model život spotrebiteľom a zároveň je dôkazom nášho vedúceho postavenia v odbore.”

Spredu plnená práčka LG s technológiou AI DD.

(Zdroj: Tlačová správa LG)