PR správa

Kaufland odmení zákazníkov predajní, kde sa nakupuje najviac slovenských výrobkov

PR
26.9.2019 12:49

Kaufland je v ponuke sortimentu slovenských výrobkov lídrom, podľa prieskumu GfK z júla 2019 má v priemere najviac vystavených slovenských výrobkov. Teraz prichádza s novou súťažou, vďaka ktorej za nákup slovenských výrobkov čakajú zákazníkov vo víťazných predajniach lákavé zľavy.

Kaufland odmení zákazníkov predajní, kde sa nakupuje najviac slovenských výrobkov
PR

Kaufland si na podpore slovenských výrobcov zakladá. Aj preto pred pár mesiacmi umiestnil k vchodom do svojich predajní tabule oznamujúce počet predaných produktov s domácim pôvodom. V posledný septembrový týždeň navyše spúšťa nový projekt, ktorého cieľom je podpora predaja slovenských výrobkov. Súťaž s názvom „Nakupujte so srdcom“ potrvá od 26. septembra do 6. novembra. Počas tohto obdobia si reťazec posvieti na to, v ktorých obchodných domoch sa týchto produktov predá najviac.

„Zákazníci v troch víťazných predajniach s najvyšším počtom predaných slovenských výrobkov sa budú môcť v predvianočnom období tešiť na špeciálne zľavy až do výšky 50 % na vybrané skupiny tovarov. Aj takto chceme podporovať domácu produkciu, pretože v ponuke slovenských výrobkov sme lídrom,“ vysvetľuje hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová. Pravidlá súťaže aj viac informácií zákazníci nájdu na stránke www.kaufland.sk/nakupujtesosrdcom.

Pre Kaufland je podpora slovenských dodávateľov pevne zakotvená vo filozofii spoločnosti. Okrem podpory slovenských dodávateľov ovocia a zeleniny spustil vlani aj projekt 100% slovenské mäso,v rámci ktorého najskôr uviedol na pulty predajní hovädzie mäso zo zvierat, ktoré boli narodené, vychované, zabité a spracované na Slovensku. Tento rok pridali do ponuky aj bravčové mäso so 100% slovenským pôvodom. Zároveň na pultoch predajní nájdu zákazníci produktový rad Z lásky k tradícii. Pod týmto označením sa skrývajú produkty vyrobené zo slovenských surovín domácimi dodávateľmi podľa tradičných receptúr. V 64 predajniach sú v ponuke aj produkty od malých regionálnych dodávateľov. Tieto aj všetky ostatné slovenské výrobky sú jasne označené srdiečkom vyplneným slovenskou vlajkou.

zlavy1140_ac1100ae-97a2-bb48.jpg

Spoločnosť Kaufland Spoločnosť

Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1270 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Prvý obchodný dom otvoril Kaufland v roku 2000 v Poprade a doteraz otvoril na území Slovenska spolu 67 prevádzok. Obchodné domy  Kaufland ponúkajú rôznorodý sortiment a atraktívne privátne značky. To, že Kaufland patrí medzi top značky na slovenskom trhu dokazujú aj ocenenia Najzamestnávateľ roka v kategórii obchod a služby (2016), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017, 2018, 2019), Najdôveryhodnejšia privátna značka (2016, 2017, 2018, 2019), Najdôveryhodnejší predajca potravín (2018), Zodpovedný predajca (2016), Top Employer Slovensko 2019 a Najzamestnávateľ 2018 v kategórii Obchod a služby. Spoločnosť Kaufland je generálnym partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a PRO-HOKEJ a.s. V rámci spoločenskej zodpovednosti je okrem iných aj dlhoročným partnerom Slovenského Červeného kríža. Dôležitým faktorom je aj ochrana životného prostredia a rôzne ekologické projekty, ktoré firma realizuje. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok