Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Miniatúrna baterka Hunt23 poslúži aj ako multifunkčný nástroj

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vývojári zo spoločnosti Septem Studio vytvorili drobnú baterku na kľúčenky s názvom Hunt23, ktorá je navrhnutá na každodenné nosenie. Vďaka LED svetlu na jednom konci a malému páčidlu na druhom konci sa však z Hunt23 stáva pôsobivo všestranný nástroj.

Telo multifunkčného nástroja Hunt23 je vyrobené výlučne zo zliatiny titánu a váži iba 6 gramov, vďaka čomu sa stane vhodným doplnkom na kľúčenku alebo sa dá jednoducho upevniť napríklad na retiazku okolo krku alebo na jazdec zipsu na oblečení. Do tela sa vkladajú tri štandardné hodinkové batérie AG3, ktoré napájajú LED baterku. Tá má svietivosť 100 lúmenov a podľa výrobcu prináša najjasnejší svetelný lúč v porovnaní s akýmkoľvek produktom tejto veľkosti.

Multifunkčná baterka Hunt23.

Treba povedať, že k dispozícii sú dve prevedenia, zatiaľ čo jeden model má baterku s jasným bielym svetlom, druhý model ju vymenil za UV svetlo. To sa dá použiť na napríklad na kontrolu bankoviek, kreditných kariet, či vám odhalí odtlačky prstov, ukryté škvrny a ďalšie veci.

Hunt23 však disponuje aj premyslene navrhnutým miniatúrnym páčidlom, ktoré vychádza z opačnej strany tela baterky. Z Hunt23 sa tak razom môže stať nástroj vhodný na riešenie mnohých úloh. Páčidlo sa dá použiť napríklad na rezanie lepiacich pások na balíkoch, odstraňovanie nálepiek, skrutkovanie skrutiek s plochou hlavou či otváranie plechoviek s farbou alebo vypáčenie vrchnáku na fľaši.

Multifunkčná baterka Hunt23.

Je síce otázne, koľko páky človek získa z 34 milimetrov dlhého tela baterky, no jej mini páčidlo by aj tak mohlo zvládnuť celý rad každodenných úloh. Okrem toho je baterka vodotesná, ohňovzdorná a kompatibilná s normou TSA. Tri batérie AG3 jej pritom poskytnú výdrž približne 60 hodín svietenia.

Multifunkčná baterka Hunt23 sa dá získať prostredníctvom podpory start-up kampane na portáli Kickstarter za 28 GBP (približne 32 EUR). Kampaň bola zafinancovaná už po šiestich hodinách od jej spustenia a tak by sa prvé kusy mohli začať dodávať podľa plánu už v novembri 2019.

Multifunkčná baterka Hunt23.