Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Slúchadlá Human bez spojovacieho ramena držia samé na ušiach

Slúchadlá Human bez spojovacieho ramena držia samé na ušiach
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší sa tešia čoraz väčšej obľube, no nie každému môže vyhovovať nosiť cudzí predmet v ušiach. Inovatívne slúchadlá Human Headphones však majú veľké náušníky ako klasické slúchadlá a zaujmú tým, že nie sú spojené žiadnym ramenom, no napriek tomu zostanú pevne usadené na ušiach používateľa.

Vďaka jedinečnému dizajnu bez spojovacieho ramena majú slúchadlá Human Heaphones údajne iba pätinu hmotnosti, v porovnaní s klasickými slúchadlami s ramenom. Navyše sa môžu pochváliť dvojnásobnou výdržou batérie a dlhším dosahom bezdrôtovej komunikácie oproti množstvu modelov bezdrôtových slúchadiel.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Human Headphones.

Spoločnosť Human Inc. Tvrdí, že ich slúchadlá boli navrhnuté tak, aby sa prispôsobili fyzickej štruktúre uší nositeľa a zostali tak pevne uchytené priamo na uchu. Vonkajší povrch slúchadiel je dotykový a umožňuje ovládanie hlasitosti a prehrávania hudby. Dotyk sa používa aj na aktivovanie telefonovania či hlasového asistenta zo spárovaného smartfónu. Používateľ si prostredníctvom poklepania na vonkajšiu stranu slúchadiel môže upraviť koľko okolitého zvuku bude prepusteného dovnútra, čo môže byť užitočné napríklad počas chôdze v hustej premávke.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Human Headphones.

Human Headphones by podľa výrobcu mali poskytnúť „skvelý dynamický rozsah od hlbokých basov až po vysoké tóny, s vernými zvukmi hudobných nástrojov.“ Batéria v slúchadlách by mala na jedno nabitie umožniť prehrávanie skladieb po dobu až deväť hodín. Slúchadlá sa môžu pritom pochváliť až 30 metrovým dosahom bezdrôtového pripojenia. Navyše ak sa oba náušníky slúchadiel spoja, fungujú ako prenosný Bluetooth reproduktor.

Inovatívne úplne bezdrôtové slúchadlá Human Headphones majú odporúčanú maloobchodnú cenu 399 dolárov, no teraz sú až do vyčerpania zásob k dispozícii za úvodnú cenu 259 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Human Headphones.