Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové notebooky ThinkBook sú prispôsobené dnešnej pracovnej sile

Nové notebooky ThinkBook sú prispôsobené dnešnej pracovnej sile
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo počas podujatia Lenovo Tech Life predstavila nové notebooky ThinkBook 14 a 15 určené pre malé a stredné podniky (SMB). Rozšírením portfólia sú tieto nové zariadenia skonštruované pre výkon a konektivitu. Aktualizované boli tiež modely ThinkBook 13s a 14s s procesormi Intel Core 10. generácie, ktoré poskytujú vynikajúci výkon.

Notebooky ThinkBook sú elegantné a navrhnuté pre potreby súčasných pracovísk a poskytujú prísľub výkonu, zabezpečenia a konektivity, aby ponúkli inteligentnejšie pracovné prostredie pre zákazníkov, ktorí sú štýloví a rozpočtovo orientovaní.

ThinkBook pre dnešnú pracovnú silu

 

Podniky akejkoľvek veľkosti môžu byť zástancami inteligentnej transformácie, no sú nie viac ako menšie, agilné spoločnosti, ktoré majú vo svojom jadre vysoko motivovaných a technicky zdatných zamestnancov. Séria ThinkBook je nový rad prenosných notebookov navrhnutý pre malé a stredné podniky (SMB) a rozpočtovo zameraných používateľov, ktorí si chránia súkromie. Vizuálne sú ThinkBooky navrhnuté ako spotrebiteľské zariadenie; ich hliníkové telo je elegantné a zároveň ponúka rovnaké pracovné funkcie a bezpečnostné prvky ThinkShield.

V prieskume spoločnosti Lenovo, ktorý sa uskutočnil v Severnej Amerike, Južnej Amerike, Európe a Ázii, sa koncových používateľov opýtali, na akých charakteristikách zariadení im najviac záležalo pri výbere ich pracovného notebooku, takmer 40% respondentov z generácie Mileniálov a Generácie Z uviedlo „materiál“ a „vzhľad“. Túžia po zariadeniach, ktoré dopĺňajú ich osobnosť a v ich digitálnom šatníku ponúkajú zážitky podobné smartfónom.

Lenovo ThinkBook 2019

Dnes, táto technicky zdatná skupina tvorí takmer 60% novej pracovnej sily a okrem prémiového vzhľadu očakávajú, že ich technológia im umožní pracovať odkiaľkoľvek. Či už ide o zdieľanie spoločného stola, cestovanie za prácou alebo za rekreáciou, alebo oboje, títo používatelia potrebujú nástroje na spoluprácu, aby zostali svižní, kreatívni a produktívni, nech sa nachádzajú kdekoľvek. Inteligentné funkcie, bohatá konektivita a plynulý výkon sú kľúčovými výhodami, ktoré hľadajú a IT manažéri si môžu byť istí, že bezpečnostné komponenty ThinkShield v podnikovej sfére budú chrániť ich koncových používateľov.

ThinkBook sme navrhli s využitím poznatkov zákazníka, aby sme tejto skupine digitálnych používateľov poskytli nástroje na spoluprácu, ktoré sú potrebné na to, aby zostali svižní, kreatívni a produktívni, a zároveň zabezpečili pracovné funkcie, ktoré poskytujú IT zamestnancom väčší pokoj.

Silný výkon, Jednoduché Zabezpečenie a Inteligentná práca

 

Prémiový vzhľad a dojem z notebookov ThinkBook je podporený inováciou a technológiou. Zabalené do materiálov z hliníka a horčíka obsahujú podnikové prvky, ktoré vylepšujú dnešné dynamické pracovné preferencie.

Lenovo ThinkBook 2019

Funkcie zahŕňajú:

Výkon:

• Procesory Intel Core 10. generácie poskytujú výnimočný výkon, ktorý sa inteligentne prispôsobuje danej úlohe pomocou umelej inteligencie.

• Dostatok rýchleho ukladacieho priestoru SSD PCIe a DDR4 pamäte na ľahké zvládnutie najťažších pracovných zaťažení, ktorý ešte naviac podporuje Intel Optane Memory H10 s pevným diskom.

• Zažite super-rýchle pripojenie na internet s Gigabitovými rýchlosťami na káblových (RJ45) a voliteľných Intel Wi-Fi 6

Jednoduché zabezpečenie:

• Jednostupňové odomknutie a zapnutie pomocou tlačidla Smart Power, ktoré má zabudovanú čítačku odtlačkov prstov

• Zabezpečte súkromie webovej kamery pomocou uzávierky kamery ThinkShutter

Inteligentná práca:

• Ochrana bezdrôtového kľúča myši pred stratou alebo krádežou pomocou skrytého USB portu

• Okamžité prijímanie alebo zloženie Skype for Business hovorov pomocou klávesových skratiek.

• Nabite a pripojte akékoľvek zariadenie USB-C k plne funkčnému portu USB-C 2. generácie. Eliminuje potrebu prenášať samostatné nabíjačky.

Cena a dostupnosť

 

ThinkBook 14 bude k dispozícii v decembri 2019, cena zatiaľ nebola stanovená.

ThinkBook 15 bude k dispozícii v decembri 2019, cena zatiaľ nebola stanovená.

ThinkBook 13s IML je už v predaji, s cenou začínajúcou od 879 Eur.

Lenovo ThinkBook 2019

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)