Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola one zoom prichádza s pôsobivou technológiou štyroch kamier

Motorola one zoom prichádza s pôsobivou technológiou štyroch kamier
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prečo sa uspokojiť s fotografiami, ktoré správne nevystihnú každý dôležitý moment vo vašom živote? Teraz môžete siahnuť po smartfóne motorola one zoom, ktorý prináša pôsobivú technológiu štyroch kamier a inovatívny dizajn zo saténového skla v pútavých farbách.

motorola one zoom - zachytáva váš svet s ohromujúcou ostrosťou, farbou a čistotou - dokonca aj pri slabom osvetlení. Obsahuje 48 MPx snímač, technológiu Quad Pixel, dvojitú OIS (Optická stabilizácia obrazu), softvér Nočné videnie, 8 MPx telefoto a 16 MPx ultraširokouhlý objektív s umelou inteligenciou, motorola one zoom redefinuje fotografické možnosti v tejto triede smartfónov.

Perfektná kamera v každej situácii

Od profesionálneho portrétu svojho najlepšieho kamaráta, až po ostrý záber vašej obľúbenej kapely z posledného radu na koncerte, či rozsiahly výhľad na krajinu na vrchole vašej túry - tento špičkový systém štyroch kamier vám poskytuje optimálnu flexibilitu pri snímaní.

Motorola moto one zoom

Aby každá fotka žiarila

Vďaka 48 MPx snímaču a technológii Quad Pixel poskytuje motorola one zoom štyrikrát vyššiu citlivosť na svetlo, aby ste získali ostrejšie a jasnejšie fotografie v zhoršených svetelných podmienkach. Je tiež vybavený Optickou stabilizáciou obrazu (OIS), ktorá udržuje objektív stabilný, takže vaše fotografie sú ostré a okamžite pripravené na instagramové použitie. Režim Nočné videnie využíva našu unikátnu softvérovú technológiu na vytváranie živých nočných fotografií bez zrnitosti so skutočnými farbami a ohromujúcou čistotou.

Dostaňte sa bližšie a osobne

Zrnité, rozmazané obrázky sú často výsledkom zlého digitálneho priblíženia v smartfónoch. Náš výskum v skutočnosti ukazuje, že často ide o najväčší problém pri fotografovaní so smartfónmi.

motorola one zoom je iný. 8 MPx telefoto kamera ponúka 3x optické priblíženie vo vysokom rozlíšení (10x hybridné priblíženie), ktorá vám umožní zachytiť na fotografii detaily z diaľky pri zachovaní kvality obrazu, ktorú by ste pri digitálnom priblížení stratili. Dokonca aj pri plnom priblížení budú vaše fotografie čisté a bez rozmazania vďaka OIS - Optickej stabilizácii obrazu.

Vidieť viac zo sveta

Najlepšie momenty si niekedy vyžadujú dramatickejší pohľad. Vďaka ultra-širokouhlému objektívu so zorným uhlom 117º sa na fotku zmestí štyrikrát viac zo scény pre ohromujúce snímky krajiny, ktoré sú pripravené pre sociálne siete.

Zakaždým perfektné portréty

Niekedy chcete, aby bol objekt zaostrený, ale nie všetko ostatné. 5 MPx senzor hĺbky pracuje s hlavným fotoaparátom na automatickom zaznamenaní hĺbky pozadia. Môžete sa tiež vrátiť neskôr a ľahko zmeniť intenzitu rozostrenia po zachytení, aby bol váš záber tak akurát. V každom prípade sa z každodenných fotografií stanú elegantné portréty. Presne takto.

Vyzerajte najlepšie v každom svetle

Nemusíte obetovať kvalitu fotografií pri prepnutí na prednú kameru. 25 MPx selfie kamera na motorola one zoom je vybavená technológiou Quad Pixel, ktorá poskytuje štyrikrát vyššiu citlivosť na svetlo. Vo dne alebo v noci, vnútri aj vonku, sa môžete spoľahnúť, že na vašom telefóne zakaždým urobíte vynikajúce selfie.

Nabíja sa rýchlo, vydrží dlhšie

Masívna batéria s kapacitou 4000 mAh znamená, že motorola one zoom vie vydržať až dva dni na jedno nabitie. Keď sa potrebujete dobiť, TurboPower vám dodá hodiny výkonu len za pár minút nabíjania, takže nikdy nič nezmeškáte.

Zažite brilantný OLED

So 6.4-palcovým Max Vision OLED displejom, prináša motorola one zoom oživené filmy, hry a fotky do vašej dlane. Obrazovka, ktorá sa rozprestiera po celej ploche telefónu, je takmer bez okrajov a prináša živé farby a ostré detaily v rozlíšení Full HD (1080p) pre neuveriteľný zážitok zo sledovania.

Hodvábne hladký a odolný voči šmuhám

Vďaka oblým okrajom a precízne vyrobenému sklu, je motorola one zoom pohodlný na držanie a rovnako príjemný na pohľad s dvomi atraktívnymi farebnými variáciami: Elektrická sivá a Vesmírna fialová. Elegantné 3D saténové sklo na zadnej strane eliminuje zanechávanie odtlačkov prstov a šmúh, zatiaľ čo dizajn odpudzujúci vodu chráni váš telefón pred rozliatím a postriekaním tekutinou. Po prvýkrát sa ikonické logo Motorola na zadnej strane zariadenia používa ako oznamovacie LED svetlo, ktoré svieti pri správach, telefonátoch alebo pri iných oznámeniach.

Odomknutie pod displejom

Úchvatný displej obsahuje aj inteligentnú integrovanú čítačku odtlačkov prstov, ktorá sa objaví len vtedy, keď ju potrebujete a zmizne po tom, ako odomknete svoje zariadenie. Senzor odtlačkov prstov je vybavený algoritmom strojového učenia s podporou nepretržitého učenia, takže pri každom použití sa stáva rýchlejším a presnejším. A keď sú vaše ruky zaneprázdnené, stále môžete použiť Odomykanie tvárou pre jednoduchý prístup.

Cena a dostupnosť

motorola one zoom bude na Slovensku k dispozícii od 6. septembra za odporúčanú cenu 429 EUR.

Motorola moto one zoom

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)