Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívny skladací smartfón od Samsungu je konečne dostupný

Inovatívny skladací smartfón od Samsungu je konečne dostupný
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics uvádza na trh zariadenie Galaxy Fold, ktoré je zástupcom úplne novej kategórie mobilných zariadení. Galaxy Fold bude najskôr uvedený do predaja 6. septembra v Kórei a nasledovať budú vybrané krajiny vrátane Francúzska, Nemecka, Singapuru, Veľkej Británie, USA a ďalších.

Zariadenie bude k dispozícii vo farebných odtieňoch Cosmos Black a Space Silver. Vďaka podpore sietí 5G budú spotrebitelia vo vybraných krajinách môcť využiť výhody budúcnosti už dnes a tešiť sa z najrýchlejších dátových prenosov, aké sú v mobilných sieťach dostupné.

Zariadenie Galaxy Fold bolo navrhnuté s cieľom inšpirovať k novým spôsobom použitia: Pokiaľ je prístroj zatvorený, môžete pohodlne pomocou jednej ruky pristupovať k najdôležitejším správam a informáciám na vonkajšom displeji. Po roztvorení môžete na 7,3-palcovom displeji Infinity Flex, ktorý vás doslova pohltí, preskúmavať nové spôsoby multitaskingu, sledovať videá, hrať hry a robiť mnoho ďalších vecí.

Skladací smartfón Samsung Galaxy Fold.

Spoločnosť Samsung sa niekoľko posledných mesiacov venovala zdokonaľovaniu prístroja Galaxy Fold, aby sa ubezpečila, že bude užívateľom schopný ponúknuť najlepší možný zážitok. Nielenže sme vylepšili dizajn a konštrukciu prístroja, ale taktiež sme sa zamerali na dôkladné prehodnotenie celej spotrebiteľskej cesty.

„Galaxy Fold je zariadenie, ktoré definuje novú kategóriu a ktoré prekonáva obmedzenie smartfónov tradičnej konštrukcie. Sme nadšení, že teraz môžeme túto priekopnícku mobilnú technológiu uviesť na trh a dať zákazníkom príležitosť, aby si ju sami vyskúšali,“ uviedol DJ Koh, prezident a generálny riaditeľ divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics. „Spotrebitelia reagovali pozitívne na revolučné rozmery zariadenia Galaxy Fold, ktoré ponúka väčší displej, ktorý dokáže užívateľa pohltiť bez toho, aby pritom bolo potrebné pristupovať ku kompromisom ohľadne prenositeľnosti. Tomu hovoríme inovácia novej mobilnej skúsenosti v akcii.“

Skladací smartfón Samsung Galaxy Fold.

Jedinečný užívateľský zážitok

 

Galaxy Fold v sebe spája obľúbené funkcie smartfónov a tabletov, a predstavuje tak nový druh mobilného zariadenia, ktoré dokáže ponúknuť prvotriedny užívateľský zážitok – počnúc novým tvarom a použitými materiálmi až po jedinečné užívateľské rozhranie prispôsobené skladacej koncepcii, univerzálny fotoaparát a špičkový výkon. Samsung spolupracoval s ďalšími partnermi na vytvorení úplne nového modelu užívateľského rozhrania, ktoré mení spôsob, akým mobilné zariadenie používame, a plne využíva výhody skladacej konštrukcie a kombinácie displeja umiesteného na vonkajšom kryte a hlavného rozkladacieho displeja. Výsledkom je zariadenie, ktoré užívateľom otvára nové možnosti.

Galaxy Fold mení spôsob, akým zaznamenávate, zdieľate a upravujete mobilný obsah. Pokiaľ je prístroj zavretý, môžete natočiť rýchlo video a následne zariadenie jednoducho otvoriť a video si prehrať na veľkom displeji – o hladký prechod zo zobrazenia na vonkajšom displeji k zobrazeniu na hlavnom displeji sa postará funkcia App Continuity pre kontinuitu aplikácií. V multiaktívnom okne môžete mať v reálnom čase spustených viacero aplikácií súčasne a efektívne sa venovať multitaskingu: môžete súčasne upravovať videá, prechádzať galériu s fotografiami a k tomu čítať e-maily od priateľov a spolupracovníkov.

Skladací smartfón Samsung Galaxy Fold.

Užívatelia Galaxy Fold môžu plne využiť najvyššie rýchlosti ponúkané mobilným operátorom, pretože ich zariadenie je pripravené pre siete 5G. Galaxy Fold 5G plne využíva možnosti poskytované konektivitou novej generácie a umožňuje bleskovou rýchlosťou streamovať a sťahovať videá vo vysokom rozlíšení alebo ďalší obsah alebo hrať graficky náročné hry. Galaxy Fold nám vďaka 7,3-palcovému displeju Infinity Flex umožňuje robiť viac, a mení tak spôsob, akým konzumujeme obsah alebo sa venujeme multitaskingu.

Majiteľ každého zariadenia Galaxy Fold získava exkuzívny prístup k špecializovaným službám starostlivosti o zákazníkov vrátane možnosti individuálnych konzultácií s odborníkmi spoločnosti Samsung a nepretržitého online alebo telefonického prístupu do strediska podpory. Spoločnosť Samsung vypracuje pre každý z trhov samostatný plán, ktorý zabezpečí, že v prípade Galaxy Fold bude každý aspekt užívateľskej skúsenosti rovnako tak výnimočný ako samo zariadenie.

Od stredy 18. septembra bude Galaxy Fold uvedený do predaja vo Francúzsku, Nemecku a Veľkej Británii. K dispozícii sú varianty pripravené pre siete 5G v Nemecku a Veľkej Británii. V Európe bude Galaxy Fold v predaji za cenu od 2 000 eur a Galaxy Fold 5G za cenu od 2 100 eur.

Skladací smartfón Samsung Galaxy Fold.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)