Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Puma a Playseat navrhli hojdacie kreslo pre aktívnych hráčov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Popularita elektronického športu narastá, hoci niektorí spochybňujú označenie hrania hier ako šport. No nemyslí si to výrobca športového oblečenia a obuvi Puma, ktorý sa spojil so spoločnosťou Playseat. Výsledkom je špeciálne navrhnuté herné kreslo s označením Playseat | Puma, ktoré sa inšpirovalo klasickými hojdacími kreslami.

Spoločnosť Puma verí, že sa treba začať pozerať na hráčov ako na športovcov, s ich osobitými požiadavkami, ktoré by mohli naplniť produkty podporujúce ich výkony. Niečím takým chce byť aj ergonomické hojdacie kreslo Playseat | Puma, ktoré je vyrobené z priedušných materiálov a je vybavené štyrmi bočnými vreckami pre ukladanie smartfónov, herných a diaľkových ovládačov a podobne.

Herné hojdacie kreslo Playseat | Puma -

Schopnosť kresla sa ľahko pohybovať dozadu a dopredu by podľa spoločnosti Puma malo pomôcť k lepšiemu prúdeniu krvi a malo by zabrániť otlačeniu a znecitliveniu sedacích časstí tela počas dlhého herného maratónu. Aby sa zabránilo prípadnému skĺznutiu z kresla počas frenetického hrania, sú nohy kresla gumené. To by malo priniesť lepšie priľnutie k povrchu počas toho, čo dizajnéri nazývajú ako „útočný režim“ (nakláňanie sa dopredu), zaistí stabilitu v „rekreačnom režime“ (normálne sedenie) a podporí hráča pri „obrannom režime“ (zaklonenie sa dozadu).

Herné hojdacie kreslo Playseat | Puma -

Herné hojdacie kreslo Playseat | Puma chce dostať hráčov z gauča alebo dokonca z podlahy pred obrazovkou, aby bolo dlhé hranie obľúbených hier oveľa pohodlnejšie a s lepšou kontrolou nad sedením. To by sa mohlo pozitívne odraziť aj na ich výkone v hrách. Záujemcovia o toto inovatívne sedenie si musia počkať do novembra. Cena zatiaľ nebola oznámená.

Herné hojdacie kreslo Playseat | Puma -