Nemajú s ním nič spoločné? Kotleba sa vyjadril ku Kočnerovi

TA3 TASR
26.8.2019 12:48

Predseda ĽSNS Marian Kotleba odmietol, že by im bývalý poslanec za HZDS a obhajca Ivana Lexu Ján Cuper spomenul meno podnikateľa Marian Kočnera v čase, keď s ním strana spolupracovala. Povedal to na tlačovej konferencii.

Nemajú s ním nič spoločné? Kotleba sa vyjadril ku Kočnerovi
SITA/Branislav Bibel

"Absolútne s tým nemáme nič spoločné. S pánom Cuperom sme komunikovali len ako s naším asistentom, človekom, u ktorého sme si vážili právne skúsenosti. S jeho službami sme veľmi spokojní neboli, naše cesty sa rozišli, to je všetko," skonštatoval Kotleba. Odmieta, že by mu Cuper niekedy spomenul Mariana Kočnera.

Na otázku, či si vie po voľbách predstaviť spoluprácu so Smerom-SD, odpovedal, že vládna strana sa zo spolupráce vylučuje sama a to tým, ako koná. Reagoval tak na údajnú komunikáciu Mariana Kočnera, v ktorej mal podľa portálu Aktuality.sk spomínať ĽSNS ako poistku vlády Roberta Fica po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Kočner mal tvrdiť, že na Najvyššom súde SR vybaví, aby podnet generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára na zrušenie strany odmietli. Voči informáciám sa ohradil aj vládny Smer-SD.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok