PR správa

Iniciatíva Firmy deťom. ĎAKUJEME! odštartovala po desiaty raz

PR
26.8.2019 11:08

Amrop Jenewein v druhú septembrovú nedeľu opäť pobeží deťom na pomoc. Už po desiaty raz aktívne podporujeme jedno z nosných podujatí Linky detskej istoty, n. o. – beh 21 km pre deti. Cielene oslovujeme partnerov, klientov a verejnosť, aby sme ich pod logom Firmy deťom. ĎAKUJEME! nadchli a spojili pre dobrú vec. Okrem vlastného bežeckého tímu a podpory tímovej súťaže firiem sa dobrovoľníckymi aktivitami priebežne zapájame do prípravy a organizácie podujatia.

Iniciatíva Firmy deťom. ĎAKUJEME! odštartovala po desiaty raz
PR

Beh 21 km pre deti nie je výlučne športové, resp. bežecké podujatie – vzhľadom na jeho spoločensko-rodinný, no najmä charitatívny rozmer je určené oveľa širšiemu publiku, nielen aktívnym bežcom. K iniciatíve Firmy deťom. ĎAKUJEME! sa môže pridať naozaj každý. Vzhľadom na oblasť nášho pôsobenia sa v Amrop Jenewein zo všetkých síl snažíme pre túto aktivitu nadchnúť najmä úspešných – čo najviac firiem a ich ľudí, aby sa spolu s nami postavili na štart. Všetky finančné prostriedky získané zo štartovného alebo z darov pôjdu na pomoc deťom, ktorých problémy nie sú o nič menšie ako problémy dospelých, avšak možnosť ich riešenia vlastnými silami je obmedzená alebo žiadna.

1-foto-titulna-002_ac1100ae-a131-5c9e.jpg

Nebehajte len tak, pridajte sa k nám. Jednotlivci, rodiny i firemné tímy – práve pre ne je výzvou spoločne zabehnúť čo najviac kilometrov a získať cenu Amrop Jenewein v tímovej súťaži. Urobte si firemný športový deň alebo príďte ako diváci a prežite nedeľné dopoludnie v športovo-prajnej atmosfére.

Bežať môžete organizovane na hlavnom podujatí v nedeľu 8. septembra na bratislavskej Partizánskej lúke (3 km, 7 km, 21 km a Rodinný beh) alebo sami v týždni od 1. do 8. septembra kdekoľvek na celom Slovensku a vo svete (ľubovoľný počet km).

Je jedno, ktorý spôsob si vyberiete. Prihláste sa cez on-line prihlášku, zaplaťte štartovné, ktoré je zároveň Vaším darom pre Linku detskej istoty, a poďte do toho s nami, sami alebo s vaším tímom. Každý krok sa počíta.

Za tím Amrop Jenewein sa na Vás teší

Ladislava Molnárová

Talent Acquisition Partner a garantka poradenstva pre neziskový sektor

Viac informácií nájdete tu.

Bežecké propozície nájdete tu.

Prihlášku nájdete tu.

untitled-002_ac1100ae-a138-5219.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok