Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný mini projektor Philips PicoPix Max zaujal dav ľudí

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnohé začínajúce firmy a malé podniky využívajú start-up platformy ako je Kickstarter či Indiegogo, aby priviedli k životu svoje nápady. No podporu spotrebiteľov začínajú čoraz viacej vyhľadávať aj etablované spoločnosti. Zistiť záujem o svoj produkt sa touto formou rozhodla aj spoločnosť Philips, ktorá na portál Indiegogo uviedla svoj kompaktný projektor PicoPix Max.

Spoločnosť Philips Projection hovorí, že dôvodom pre spustenie start-up projektu na nový prenosný projektor PicoPix Max je priama komunikácia s potenciálnymi kupujúcimi. Na oplátku budú mať podporovatelia kampane možnosť prístupu k informáciám o pozadí procesu výroby projektora a získajú výrazné uvádzacie zľavy oproti predajnej cene po skončení kampane.

Projektor PicoPix Max s rozmermi 136 x 134 x 47,5 mm a váhou iba 850 gramov zvláda premietať obraz v natívnom rozlíšení FullHD na plochu s uhlopriečkou od 30 do 120 palcov. Na svoje kompaktné rozmery sa môže pochváliť dobrou svietivosťou 800 ANSI lúmenov. Používateľ má k dispozícii automatickú korekciu lichobežníkového skreslenia obrazu a automatické nastavenie zaostrenia obrazu, takže sa nemusí trápiť s nastavením projektora štýlom pokus – omyl.

Prenosný projektor Philips PicoPix Max.

PicoPix Max má vstavená stereo reproduktory, disponuje 16 GB vnútorným úložiskom s nainštalovanou upravenou verziou operačného systému Android, o ktorého chod sa postará štvorjadrový procesor s taktovacou frekvenciou 1,5 GHz. Zabudovaná batéria vydrží na jedno nabitie po dobu až troch hodín. Konektivita s prehrávacími zariadeniami je zabezpečená prostredníctvom Wi-Fi a Bluetooth 4.1, 802.11ac, ako aj cez microSD, a porty HDMI či USB-C. LED lampa má udávanú životnosť viac ako 30 000 hodín premietania.

Prenosný projektor Philips PicoPix Max.

Nový prenosný projektor Philips PicoPix Max bude dodávaný so statívom a cestovným vreckom. Všetko nasvedčuje tomu, že spôsob financovania cez start-up kampaň Indiegogo bolo správnym rozhodnutím a spotrebiteľov naozaj zaujal. Už teraz sa podarilo vyzbierať viac ako 560 000 EUR, pričom cieľová suma bola stanovená na 50 000 EUR. Projektor sa dá získať za 419 EUR, pričom jeho plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bude 899 EUR. Distribúcia by sa mala začať v októbri tohto roka.

Prenosný projektor Philips PicoPix Max.